Εντυπωσιακή η νέα GSX-S750 ABS (vid)

Εντυπωσιακή η νέα GSX-S750 ABS (vid)
Το νέο Suzuki GSX-S750 ABS έρχεται με την εξωτερική μορφή του 1000 και διευρύνει την γκάμα των μεγάλων naked της Suzuki, με περισσότερη ισχύ και νέα ηλεκτρονικά, αντικαθιστώντας το GSR750.

Η νέα GSX-S750 δίνει την θέση της στην GSR750 που πλέον βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στην GSX-S1000 αν και διατηρεί το πλαίσιο και τον κινητήρα από την GSR750. Η σχεδίαση ωστόσο έχει νέα στοιχεία, καθώς εντελώς επανασχεδιασμένο είναι το αλουμινένιο ψαλίδι, η εξάτμιση που έρχεται αυτούσια από την GSX-S 1000 και πλέον έχει καταλύτη, αλλά και ο εντυπωσιακός πίνακας οργάνων. Όμως και ο κινητήρας έχει δεχθεί βελτιώσεις με νέα μπεκ ψεκασμού δέκα οπών –από οχτώ-, νέο φιλτροκούτι αλλά και ανασχεδιασμένη κάσα στροφάλου, που βελτιώνει τη ροή του λιπαντικού.

Αυτές οι αλλαγές βελτίωσαν την ισχύ κατά 8 ολόκληρους ίππους παρά το γεγονός ότι ο κινητήρας είναι πλέον προδιαγραφών Euro 4.

Στον τομέα των ηλεκτρονικών, εκτός από ABS, πλέον βρίσκουμε Traction Control τριών σταδίων με τον αναβάτη να μπορεί να το απενεργοποιήσει. Βελτιωμένη είναι και η εικόνα στο μπροστινό σύστημα με ένα ανεστραμμένο πιρούνι 41 χιλιοστών της KYB αλλά και στα φρένα που οι συμβατικά τοποθετημένες διπίστονες δαγκάνες της Tokico έχουν δώσει τη θέση τους σε νέες 4πίστονες και ακτινικά τοποθετημένες δαγκάνες της Nissin, οι οποίες συνεργάζονται με δίσκους διαμέτρου 310 χιλιοστών.

Οι νέες δεκάμπρατσες ζάντες αλουμινίου συμπληρώνουν την εικόνα προσφέροντας μια αίσθηση κίνησης ακόμα και σε στάση. Η Suzuki GSX-S750 είναι διαθέσιμη σε τέσσερεις αποχρώσεις, μπλε, κόκκινο, μαύρο μεταλλικό και μαύρο ματ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!