Υπεραυτοκίνητο από το μέλλον (vid)

Υπεραυτοκίνητο από το μέλλον (vid)
Σε σχεδίαση Φαμπρίτσιο και Τζορτζέτο Τζουτζάρο, το Techrules Ren που παρουσιάστηκε στο Concorso d'Eleganza που γίνεται στη Villa d'Este είναι ένα ηλεκτρικό, διαστημικό τέρας επιδόσεων και αυτονομίας.

H Techrules, η κινέζικη εταιρία έρευνας και ανάπτυξης αυτοκινήτων, παρουσιάζει το Ren, στο Concorso d'Eleganza που γίνεται στη Villa d'Este. Με μια δραματική όψη σαφώς εμπνευσμένη από την αεροδιαστημική, το Techrules Ren αποδίδει 1.300 ίππους ισχύ με αυτονομία που ξεπερνά τα 1000 χλμ. με 80 λίτρα diesel!

Το Techrules Ren, έχει προχωρημένη τεχνολογία φόρτισης των μπαταριών του που έχουν χωρητικότητα 25 kWh και φορτίζουν με δύο μικροτουρμπίνες αεροπορικού τύπου. Οι τουρμπίνες που έχουν μέγεθος ενός κικρού μπουκαλιού ο καθένας, δεν εμπλέκονται στην πρόωση του αυτοκινήτου, αλλά απλώς φορτίζουν τις μπαταρίες που δίνουν κίνηση στους 4 ηλεκτρικούς κινητήρες.

Το
Techrules Ren που στοχεύει σε ένα ειδικό κοινό συλλεκτών, παρουσιάστηκε στο Concorso d'Eleganza στη Villa d'Este και οι τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να το δουν από κοντά, από την Παρασκευή 26 Μαΐου μέχρι την Κυριακή 28 Μαΐου 2017.

Το πρώτο
Techrules Ren θα παραδοθεί το 2018 ενώ η ανάπτυξη της αποκλειστικής τεχνολογίας Trev Techrules προς την μαζική παραγωγή, συνεχίζεται με ταχείς ρυθμούς σε τεχνικά κέντρα της εταιρείας στο Πεκίνο και τη Σαγκάη. Ενώ η τεχνολογία Trev θα πρέπει πρώτα να ενσωματωθεί στο Techrules Ren, η ομάδα μηχανικών δουλεύει στην ανάπτυξη της τεχνολογίας για εγκατάσταση σε πιο συμβατικά επιβατηγά και εμπορικά οχήματα στο εγγύς μέλλον.

Ο Γουίλιαμ Τζιν, ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της
Techrules, δήλωσε: «Μετά από μια πολύ ενθαρρυντική πρώτη εμφάνιση στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης το Μάρτιο, το 2017 Concorso d'Eleganza στη Villa d'Este είναι μια ιδανική ευκαιρία για να γνωριστούμε με το κοινό το οποίο μας ενδιαφέρει.» ενώ ο σχεδιαστής του Ren Φαμπρίτσιο Τζουτζάρο ανέφερε «Δημιουργήσαμε ένα σχέδιο που αντανακλά την εντυπωσιακή απόδοση και την καινοτομία με δραματική όψη και φουτουριστικά στοιχεία, όπως τα μπροστινά φώτα λέιζερ αλλά και τα καλύτερα υλικά που χρησιμοποιούνται στο εσωτερικό για να εξασφαλίσει τα υψηλότερα επίπεδα πολυτέλειας. Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι που έχουμε σχεδιάσει αυτό το supercar και ανυπομονούμε να μοιραστούμε τα μοναδικά χαρακτηριστικά του με τους υψηλούς επισκέπτες στο Concorso d'Eleganza

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!