Στην Ελλάδα τον Ιούνιο το Opel Insignia από 21.950€

Στην Ελλάδα τον Ιούνιο το Opel Insignia από 21.950€
Άμεσα διαθέσιμο με turbo κινητήρες βενζίνης και diesel από 1.5 λίτρα θα είναι στη χώρα μας το νέο κορυφαίο μοντέλο της γερμανικής μάρκας.

Με αυξημένες διαστάσεις, μεγάλους χώρους για επιβάτες και αποσκευές, μειωμένο βάρος για καλύτερες επιδόσεις, οικονομία και οδική συμπεριφορά έρχεται στη χώρα μας το Insignia δεύτερης γενιάς με την ονομασία Grand Sport.

Το τριών όγκων μοντέλων με την κουπέ αισθητική διαθέτει μια πολύ πρακτική πέμπτη πόρτα και χώρο αποσκευών 490 λίτρων. Χάρη στο μεγάλο μήκος του που φτάνει στα 4,897 μέτρα, εξασφαλίζει άφθονο χώρο για τους επιβάτες.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Αισθητικά το νέο Insignia Grand Sport διακρίνεται για τον κομψότητά του, ενώ σε σχέση με το μοντέλο που αντικαθιστά δείχνει πιο σπορ.

Το μοντέλο θα διατίθεται σε τρία επίπεδα εξοπλισμού, ενώ οι κινητήρες του θα ξεκινούν από τα 1.5 λίτρα, όπου το turbo σύνολο αποδίδει 140 ή 165 ίππους. Αντίστοιχα, ο σύγχρονος diesel κινητήρας turbo 1.6 CDTi αποδίδει 110 ή 136 ίππους, ενώ κορυφαίος είναι δίλιτρος diesel με ισχύ 170 ίππων.

Όλες οι εκδόσεις θα συνοδεύονται με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων, ενώ η δυνατότερες 1.5 βενζίνης και 1.6 diesel θα μπορούν να συνδυαστούν και με αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων.

Ο εξοπλισμός ακόμα και της βασικής έκδοσης του μοντέλου, με την ονομασία Selection, είναι πολύ πλούσιος, με 8 αερόσακους, όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες, σύστημα infotainment με μεγάλη οθόνη αφής και GPS, συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης όπως AEB και Cruise Control, κάμερα όπισθεν, καθώς και το καινοτόμο σύστημα Opel OnStar.

Οι τιμές των εκδόσεων βενζίνης ξεκινούν από τα 21.950€ για αυτή των 140 ίππων, ενώ αυτή των 165 κοστίζει από 27.70€. Οι εκδόσεις diesel ξεκινούν από τα 25.750€ και αυτή με τους 136 ίππους από τα 31.500€ με πολύ πλούσιο εξοπλισμό. Το κορυφαίο δίλιτρο Insignia Grand Sport των 170 ίππων, που διαθέτει και το προηγμένο σύστημα μετάδοσης σε όλους τους τροχούς με torque vectoring, κοστίζει 42.624€.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!