Αποκάλυψη με καμουφλάζ για το Megane RS

Αποκάλυψη με καμουφλάζ για το Megane RS
H Renault είχε ενημερώσει ότι το νέο Megane RS θα βρίσκεται στο Μονακό. Αντί όμως να το αποκαλύψει, συνέχισε να το περιφέρει παραλλαγμένο.

Ναι το οδήγησε ο Νίκο Χούλκενμπεργκ, ναι ήταν στο Μονακό, εμείς όμως δεν μάθαμε ούτε λέξη παραπάνω από αυτά που ήδη γνωρίζαμε ή είχαμε δει.

Η παρουσία του νέου Renault Megane RS ήταν και στο πριγκιπάτο παραλλαγμένη, ενώ η εταιρεία, μέσω των επίσημων ανακοινώσεών της, τηρεί σιγή ιχθύος για τα τεχνικά του χαρακτηριστικά.

Το αυτοκίνητο θα παρουσιαστεί στην έκθεση της Φρανκφούρτης το Σεπτέμβριο του 2017 και, όπως συνηθίζεται, η online αποκάλυψή του θα γινόταν αρκετά νωρίτερα.

Ωστόσο ο θησαυρός του Μονακό, στο οποίο η Renault γιορτάζει επίσης τα 40 χρόνια της παρουσίας της στην F1, αποδείχθηκε άνθρακες. Αυτά που προς το παρόν γνωρίζουμε, είναι ότι το νέο RS θα ξεπεράσει το όριο των 300 ίππων σε απόδοση, ότι θα διαθέτει τετραδιεύθυνση και ότι η κίνηση θα μεταδίδεται στους εμπρός τροχούς, μέσω χειροκίνητου κιβωτίου 6 σχέσεων.

Αυτά που δεν ξέρουμε είναι αν τελικά θα χρησιμοποιηθεί ο νέος τετρακύλινδρος turbo κινητήρας των 1.8 λίτρων που είδαμε στην Alpine, η αν η Renault θα συνεχίσει παράλληλα και την εξέλιξη του δίλιτρου. Το τελευταίο όμως σενάριο φαντάζει λιγότερο πιθανό.

Ας δούμε όμως τις εικόνες του νέου Renault Megane RS, στις οποίες το μόνο που φαίνεται ξεκάθαρα είναι ο διάσημος οδηγός του στο Μονακό, ο Νίκο Χούλκενμπεργκ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!