Τι σχέση έχει ο Χάμιλτον με τον Σουμάχερ;

Gazzetta team
Τι σχέση έχει ο Χάμιλτον με τον Σουμάχερ;
Σε επίπεδα Μίκαελ Σουμάχερ φτάνει η στήριξη που λαμβάνει από τον κόσμο ο Λιούις Χάμιλτον, όπως αποδεικνύει η παγκόσμια έρευνα των οπαδών της F1.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Όντας τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής κι ένας εκ των κορυφαίων οδηγών του τωρινού γκριντ της Formula1, ο Λιούις Χάμιλτον έχει τους περισσότερους οπαδούς στον κόσμο. Κάτι που είναι λογικό, όμως το αξιοσημείωτο είναι ότι η στήριξη που λαμβάνει από τον κόσμο αγγίζει τα επίπεδα του Μίκαελ Σουμάχερ.

Για την ακρίβεια, η παγκόσμια έρευνα οπαδών της F1 έδειξε ότι ο Βρετανός συγκέντρωσε παραπάνω από το 20%, που είναι κοντά στο 28% που είχε το 2006 ο «Σούμι». Βέβαια, το 47% των οπαδών του νυν πιλότου της Mercedes προέρχεται από τη χώρα του, τη Μεγάλη Βρετανία, ενώ μιλάμε για το διπλάσιο ποσοστό από τη στήριξη που λάμβανε το 2010.

Από εκεί και πέρα, ο Φερνάντο Αλόνσο είναι δεύτερος με 18,3%, ενώ τρίτος είναι ο Κίμι Ραϊκόνεν με 14,3% και τέταρτος ο Σεμπάστιαν Φέτελ με 13,4%. Τέλος, την πρώτη δεκάδα συμπληρώνουν οι Ντάνιελ Ρικιάρντο, Μαξ Φερστάπεν, Φελίπε Μάσα, Ρομάν Γκροζάν, Βαλτέρι Μπότας, Νίκο Χούλκενμπεργκ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!