Ένα μονοθέσιο για την αστυνομία του Νησιού του Μαν (pics)

Gazzetta team
Ένα μονοθέσιο για την αστυνομία του Νησιού του Μαν (pics)
Ένα μονοθέσιο θα έχει στα χέρια της η αστυνομία του Νησιού του Μαν και πρόκειται για το BAC Mono.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Ένα ξεχωριστό αυτοκίνητο, που θα είναι πολύ διαφορετικό από τα άλλα, θα έχει η αστυνομία του Νησιού του Μαν. Αυτό διότι η Briggs Automotive Company, σε συνεργασία με τις αρχές του μικρού αυτού νησιού, που βρίσκεται στην Ιρλανδική Θάλασσα, θα δημιουργήσει ένα αποκλειστικό κομμάτι του BAC Mono.

Αυτό, βέβαια, θα... ντυθεί στα χρώματα της αστυνομίας, με τις αλλαγές να μην είναι και πάρα πολλές, σε σύγκριση με το πρωτότυπο μοντέλο παραγωγής. Ωστόσο, μιλάμε για μονοθέσιο, κάτι που περιορίζει λίγο τις επιλογές που θα έχει στη διάθεσή της η αστυνομία.

Από εκεί και πέρα, αυτό θα οδηγείται αποκλειστικά από τον Άντι Γκριβς, ο οποίος έχει χαρακτηριστεί ως ο πιο προχωρημένος οδηγός και μοτοσικλετιστής της αστυνομίας στο Νησί του Μαν. «Είναι αξιοσημείωτο όχημα και θα έχει τεράστιο συμφέρον προς τους αναβάτες και τους οδηγούς αυτοκινήτων.

Είμαστε εδώ για να προωθήσουμε την ασφαλή χρήση του δρόμου λαο είναι εκπληκτικό πόσοι άνθρωποι θέλουν να σου μιλήσουν, όταν αυτό είναι το δικό σου μέσο μεταφοράς», δήλωσε ο Γκριβς.

Όσο για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, η BAC δεν τα έκανε γνωστά, όμως το Mono του 2016... φορούσε έναν τετρακύλινδρο κινητήρα 2.5 λίτρων με 305 ίππους, ζύγιζε 580 κιλά και επιτάχυνε από στάση σε 100 χλμ./ώρα σε μόλις 2,8 δεύτερα.

Τέλος, να σημειωθεί ότι το αστυνομικό μονοθέσιο θα είναι παρών σε τοπικά φεστιβάλ και πως θα χρησιμοποιηθεί ως εργαλείο για την υπόδειξη της ασφαλούς και υπεύθυνης οδήγησης.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!