Έφτασε στα σύννεφα η Pagani (vid)

Έφτασε στα σύννεφα η Pagani (vid)
Η συνεργασία με την Airbus ανέβασε την Pagani στον 7ο ουρανό. Και οι αγοραστές Zonda και Huayra βρήκαν επιτέλους το ιδανικό αεροσκάφος για τις πτήσεις τους.

Το επιχειρηματικό αεροσκάφος της Airbus με τον κωδικό ACJ 319neo απέκτησε μια νέα έκδοση με την ονομασία Infinito, στο πλαίσιο συνεργασίας της πολυεθνικής ευρωπαϊκής εταιρείας με τον Pagani.

Ο διάσημος Ιταλός κατασκευαστής supercar, γνωστότερα εκ των οποίων η Zonda και η Huayra, ανέλαβε τη σχεδίαση και την δημιουργία ενός εσωτερικού κορυφαίας ποιότητας και πολυτέλειας, ανάλογο των αγοραστών και των πελατών που θέλει να προσεγγίσει η Airbus.

Με τεράστιους χώρους για μόλις 8 άτομα, το jet ACJ 319neo Infinito εξασφαλίζει μοναδικές ανέσεις για τους τυχερούς επιβάτες του. Highlight της κατασκευής αποτελεί η οροφή, η οποία είναι στην ουσία μια οθόνη. Σε αυτή μπορεί να προβάλλεται σε πραγματικό χρόνο εικόνα από τον ουρανό κατά τη διάρκεια της πτήσης, η οποιαδήποτε άλλη επιθυμούν οι επιβάτες.

Εντυπωσιακές δερμάτινες επενδύσεις, μασίφ ξύλο για την επίπλωση και στιλιστικές λεπτομέρειες που συνδέουν τον κόσμο των υπέρ αυτοκινήτων και των αεροσκαφών, δίνουν στο εσωτερικό του ACJ 319neo Infinito μια εκπληκτική εικόνα και αίσθηση.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!