Αποκάλυψη για την υπέροχη BMW 8

Αποκάλυψη για την υπέροχη BMW 8
Η αναβίωση του κορυφαίου κουπέ μοντέλου της γερμανικής μάρκας συνοδεύεται και από εντυπωσιακή αισθητική προσέγγιση.

Αν αυτό είναι το σχεδιαστικό μέλλον της BMW, καλώς να έρθει. Η πρωτότυπη εκδοχή της νέας BMW 8, που επίσημα θα παρουσιαστεί στην έκθεση σπάνιων πολυτελών, ιστορικών και πρωτότυπων μοντέλων Concorso d’Eleganza, η οποία πραγματοποιείται στη Villa d’ Este στη λίμνη Κόμο της βόρειας Ιταλίας, αποκαλύφθηκε on line μια μέρα πριν.

Η κορυφαία κουπέ BMW είναι μια ευχάριστη έκπληξη, καθώς έχει εξαιρετικές αναλογίες, έντονο δυναμισμό και αδιαμφισβήτητη κομψότητα. Στοιχεία πολύ σημαντικά για ένα τύπο αυτοκινήτου, που απευθύνεται κυρίως στο θυμικό των αγοραστών του και λιγότερο στη λογική τους.

Το μοντέλο θα έρθει στην παραγωγή το 2018 ενώ η πρώτη του παρουσίαση σε μορφή παραγωγής, που μάλλον δεν θα διαφέρει διόλου από αυτό το "πρωτότυπο", θα πραγματοποιηθεί στην έκθεση της Φρανκφούρτης το Σεπτέμβριο του 2017.

Η BMW δεν έχει ανακοινώσει κάτι σχετικό, ωστόσο βασικός κινητήρας για το μοντέλο αναμένεται να είναι ο τρίλιτρος TwinPower, ενώ με βεβαιότητα στη γκάμα θα περιλαμβάνονται υβριδική έκδοση και M.

Σίγουρα η σχεδιαστική προσέγγιση της 8 Series είναι ταυτόχρονα και μια πρόβλεψη της μελλοντικής αισθητικής βάσης όλων των μοντέλων της μάρκας. Υπό αυτή την έννοια, μακάρι η BMW 8 στην έκδοση παραγωγής να μην διαφέρει στο παραμικρό από αυτή την "πρωτότυπη".

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!