Πιστεύει στη Ferrari ο Φέτελ

Gazzetta team
Πιστεύει στη Ferrari ο Φέτελ
Ο Σεμπάστιαν Φέτελ πιστεύει στη Ferrari και ότι η Scuderia θα μπορούσε να έχει κερδίσει και στους πέντε αγώνες της σεζόν.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Έπειτα από πολλά χρόνια ανομβρίας, η Ferrari δείχνει για πρώτη φορά ικανή να... χτυπήσει τίτλο, όμως σε αυτή την προσπάθεια έχει αντίπαλο τη Mercedes. Ωστόσο, ο Σεμπάστιαν Φέτελ πιστεύει στην ομάδα του και μάλιστα θεωρεί πως η Scuderia θα μπορούσε να έχει κερδίσει και τους πέντε πρώτους αγώνες της σεζόν, αντί για τους δύο.

«Ήμασταν μπροστά και στους πέντε αγώνες και θα μπορούσαμε να τους έχουμε κερδίσει όλους, αν τα πράγματα εξελίσσονταν λίγο διαφορετικά, αλλά αυτό δεν έγινε. Κάποιες φορές είσαι πιο τυχερός, κάποιες άλλες όχι, όμως έχουμε μία μεγάλη σεζόν μπροστά μας.

Έχουμε πολύ δυνατό πακέτο, δυνατό μονοθέσιο και κάνουμε τα σωστά πράγματα, οπότε δεν ανησυχούμε για το αν θα πάρουμε τους βαθμούς που αξίζουμε. Το κάναμε μέχρι τώρα. Δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε», δήλωσε ο Γερμανός.

Βέβαια, σε τέτοια περίπτωση θα είχε... χτιστεί μία μεγάλη διαφορά και ο ίδιος με τους κόκκινους του Μαρανέλο θα είχαν βάλει τις βάσεις για το πρωτάθλημα σε οδηγούς και κατασκευαστές. Τώρα η μάχη είναι κλειστή με τη Mercedes και μένει να δούμε ποιος θα αναδειχτεί νικητής. Φέτελ ή Χάμιλτον; Scuderia ή «ασημί βέλη»; Η πορεία θα δείξει!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!