Κατά του καρκίνου του μαστού η Force India

Gazzetta team
Κατά του καρκίνου του μαστού η Force India
Τον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού στηρίζει η Force India, που θα χρησιμοποιήσει το παγκόσμιο σύμβολο και το λογότυπο του οργανισμού στα μονοθέσια της στους επόμενους αγώνες.

Ο οργανισμός «Φροντίδα Καρκίνου του Μαστού» λειτουργεί για να καταπολεμήσει τον καρκίνο του μαστού, που εμφανίζεται πιο συχνά στις γυναίκες, ενώ μπορεί να εμφανιστεί και στους άνδρες.

Σε αυτή την προσπάθεια έχει και τη στήριξη της Force India, καθώς θα έχει το λογότυπο του οργανισμού και το παγκόσμιο σύμβολο για τον καρκίνο του μαστού στα μονοθέσιά της σε κάποιους από τους επόμενους αγώνες.

Η αρχή θα γίνει από το Μονακό, ενώ θα δοθεί συνέχεια σε Μόντρεαλ, Σίλβερστοουν, Όστιν και Μεξικό, με τον Βιτζέι Μαλία να βλέπει ως θετικό και ευχάριστο το γεγονός να στηρίξει αυτή την πρωτοβουλία η ομάδα του.

«Είμαστε υπερήφανοι που δουλεύουμε με τη Φροντίδα Καρκίνου του Μαστού για να φέρουμε στο φως τη δουλειά τους και να βελτιώσουμε τις ζωές όλων όσων έχουν επηρεαστεί άμεσα και έμμεσα από τον καρκίνο του μαστού», δήλωσε το αφεντικό της ομάδας του Σίλβερστοουν.

Βέβαια, αυτόν τον καιρό ο Μαλία έχει με άλλα να ασχοληθεί, καθώς αντιμετωπίζει τη δικαστική του περιπέτεια για οικονομική απάτη, όμως αυτό δεν τον εμποδίζει από το να... τρέξει την ομάδα του. Άλλωστε, η όλη ιστορία δεν την έχει επηρεάσει καθόλου, με δεδομένο ότι τα πάει εξαιρετικά στο πρωτάθλημα και είναι τέταρτη στους κατασκευαστές.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!