Το πρώτο υβριδικό Golf GTI από μαθητευόμενους! (pics)

Gazzetta team
Το πρώτο υβριδικό Golf GTI από μαθητευόμενους! (pics)
Το πρώτο υβριδικό Golf GTI αποκάλυψε η Volkswagen, το οποίο είναι το First Decade και αποτελεί δουλειά 13 μαθητευόμενων της γερμανικής φίρμας!

Ένα νέο κόνσεπτ θα παρουσιάσει στην ετήσια γιορτή Worthersee η Volkswagen και πρόκειται για μία νέα έκδοση το Golf GTI.

Ο λόγος για το First Decade, που αποτελεί δουλειά 13 μαθητευόμενων της γερμανικής φίρμας και πρόκειται για το πρώτο υβριδικό Golf GTI, το οποίο τροφοδοτείται μ' έναν μικρό κινητήρα βενζίνης, που αποδίδει 404 ίππους, με την κίνηση να μεταδίδεται στους μπροστινούς τροχούς.

Βέβαια, σε αυτόν προστίθεται κι ένα ηλεκτρικό μοτέρ 17 ίππων, με τη μετάδοση στους πίσω τροχούς, ενώ υπάρχει η δυνατότητα για mode οδήγησης με τον ηλεκτροκινητήρα, αλλά και για συνδυασμό μεταξύ αυτού της εσωτερικής καύσης και του ηλεκτρικού.

Από εκεί και πέρα, ξεχωρίζουν το βαθύ και το ανοιχτό μπλε στο... ντύσιμο, οι μαύροι και μπλε τροχοί, η πίσω αεροτομή του GTI Clubsport και εσωτερικά το ηχοσύστημα 1690 watt με 11 ηχεία και subwoofer.

Τέλος, η VW θα παρουσιάσει και το Golf GTE Estate Impulse, που είναι επίσης δουλειά των μαθητευόμενων της VW, με τη χωρητικότητα της μπαταρίας να διπλασιάζεται στις 16,8 kWh από τις 8,8 kWh, ενώ είναι τροποποιημένο το εσωτερικό.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!