Γιατί αγάπησε ξανά τη Formula1 ο Βολφ;

Gazzetta team
Γιατί αγάπησε ξανά τη Formula1 ο Βολφ;
Η μεγάλη μάχη μεταξύ Mercedes και Ferrari έκανε τον Τότο Βολφ να αγαπήσει ξανά τη Formula1.

Live Streaming στα κορυφαία πρωταθλήματα & Cash out για τον έλεγχο κάθε στοιχήματος (21+)!

Καλοί είναι οι τίτλοι, όταν έρχονται ακόμα και με τεράστια διαφορά, όμως είναι πιο ωραία η... γεύση, όταν προκύπτουν μέσα από μία μεγάλη μάχη. Αυτή μεταξύ της Mercedes και της Ferrari έχει κλέψει τις εντυπώσεις τη φετινή σεζόν και φαίνεται να αρέσει στον κόσμο και όχι μόνο. Οπαδός αυτής δηλώνει και ο Τότο Βολφ, καθώς τόνισε πως τον έκανε να αγαπήσει ξανά τη Formula1.

«Τα τελευταία τρία χρόνια ήταν εξαιρετικά, αλλά τη φετινή σεζόν έχω βρει τον λόγο που λατρεύω το άθλημα. Αγαπάω τον έντονο ανταγωνισμό. Αυτός σημαίνει ότι δε θα κερδίσεις εύκολα, αλλά θα έχεις μία μεγάλη μάχη στα χέρια σου.

Λόγω αυτού η αίσθηση είναι ακόμα πιο ωραία, όταν καταφέρεις να βρεθείς στην κορυφή, όπως κάναμε στην Ισπανία. Έχουμε μία τεράστια μάχη με τη Ferrari. Από τη μία, είναι πολύ συναρπαστική και μία μεγάλη πρόκληση. Από την άλλη, μας οδηγεί στα όριά μας», δήλωσε ο ισχυρός άνδρας των «ασημί βελών».

Έτσι, μένει να δούμε πώς θα εξελιχτεί αυτή η μάχη, η οποία μπορεί να φέρει στο μυαλό μνήμες από το παρελθόν, κυρίως όταν πάλευαν η Ferrari με τη Renault και η Scuderia με τη McLaren για τον τίτλο. Άλλωστε, να υπενθυμίσουμε ότι κυρίως από το 2010 έχουμε αρχίσει να βλέπουμε μία μονοτονία στην F1, σε πρώτη φάση με τη Red Bull και μετέπειτα με τη Mercedes.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!