Νέα ημερομηνία για το Motor Festival 2017

Νέα ημερομηνία για το Motor Festival 2017
Λόγω της πρόγνωσης δυσμενών καιρικών συνθηκών για τις 27-28 Μαΐου, το Motor Festival στο ΟΑΚΑ θα διεξαχθεί το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος, 2-4 Ιουνίου.

Το Motor Festival, η γιορτή της μηχανοκίνησης, θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ όπως είχε προγραμματιστεί, μια εβδομάδα όμως αργότερα, από τις 2 έως 4 Ιουνίου, υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου.

Σε συνέντευξη Τύπου που έδωσαν στο δημαρχείο Αμαρουσίου ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης και ο διοργανωτής Μιχάλης Κοντιζάς, τόνισαν ότι η εκδήλωση θα έχει και κοινωνικό πρόσημο, καθώς κλήθηκαν όλοι οι συμμετέχοντες και οι επισκέπτες να συνεισφέρουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για το κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου Αμαρουσίου.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Στα high lights του τριημέρου περιλαμβάνονται ο Πάμπος Χαραλάμπους από την Κύπρο, πανευρωπαϊκά καταξιωμένος αθλητής του Drift, ο Νώντας Λογοθέτης, από τους πιο εντυπωσιακούς free style riders της Ελλάδας και του Εξωτερικού, ο Λευτέρης Πάππος, ο μοναδικός άνθρωπος στον πλανήτη που έχει κατακτήσει πρωτάθλημα τόσο στην ταχύτητα όσο και στο trial, δηλαδή στο πιο γρήγορο και στο πιο αργό άθλημα μοτοσυκλέτας.

Τα πάντα από το χώρο της μηχανοκίνησης θα βρίσκονται Motor Festival 2017. Περισσότεροι από 150 εκθέτες και οχήματα από όλο το φάσμα του motorsport έχουν δηλώσει συμμετοχή, με τους διοργανωτές να βεβαιώνουν ότι πρόκειται για ένα τριήμερο, που θα μείνει αξέχαστο στους λάτρεις των μηχανοκίνητων αθλημάτων.

Στο Motor Festival δεν θα λείπουν δραστηριότητες για τους μικρούς επισκέπτες, με διαμορφωμένες πίστες ηλεκτροκίνητων οχημάτων αλλά και ποδήλατα. Τέλος η Nissan Μουστάκας θα έχει στη διάθεση των επισκεπτών του Motor Festival για Test Drive όλα τα νέα μοντέλα της ιαπωνικής εταιρείας.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!