Μαθήματα ασφαλούς οδήγησης από την Piaggio

Μαθήματα ασφαλούς οδήγησης από την Piaggio
Η ιταλική εταιρεία δίνει την ευκαιρία στους κατόχους μοτοσικλετών Aprilia και Moto Guzzi να βελτιώσουν τις ικανότητές τους στην οδήγηση, με άμεσο κέρδος ασφάλειας.

Η Piaggio Hellas, αναγνωρίζοντας τον ρόλο της δια βίου εκπαίδευσης υψηλού επιπέδου στη βελτίωση της ασφάλειας των οδηγών, διοργανώνει εκπαιδευτική ημερίδα μετά το δίπλωμα, με θέμα την ασφαλή οδήγηση. Αυτή απευθύνεται αποκλειστικά σε κατόχους μοτοσικλετών Aprilia και Moto Guzzi.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία έχει στόχο τη μετάδοση εξειδικευμένης γνώσης σχετικά με τον χειρισμό καθημερινών, προβληματικών ή και οριακών καταστάσεων, για να δώσει την ευκαιρία στους κατόχους μοτοσικλετών να οδηγούν με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και ασφάλεια για τους ίδιους αλλά και για τους γύρω τους.

Κατά τη διάρκεια των μαθήματων, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να προσεγγίσουν νέες τεχνικές ώστε να βελτιώσουν την ικανότητά τους στην οδήγηση. Τα μαθήματα στηρίζονται σε κλιμακωτές θεματικές ενότητες με εναλλαγή θεωρίας και πρακτικής εξάσκησης. Η ημερίδα θα διεξαχθεί σε ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις, από εξειδικευμένους εκπαιδευτές την Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου και θα περιλαμβάνει δύο τμήματα. Με αγορά οποιασδήποτε μοτοσυκλέτας Aprilia ή Moto Guzzi μπορείτε να κλείσετε τη συμμετοχή σας, με συμβολικό κόστος 10€.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες σε ένα επίσημο έμπορο Aprilia ή Moto Guzzi.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!