Citroen C4 Cactus με όφελος έως 1.900€

Citroen C4 Cactus με όφελος έως 1.900€
Το συμπαγές crossover της γαλλικής εταιρείας προσφέρεται με Grip Control και πολλά δωρεάν στοιχεία εξοπλισμού, από 13.990€.

Το Citroen C4 Cactus αποτελεί την πρόταση της Citroen στην ιδιαίτερα δημοφιλή και ανταγωνιστική κατηγορία των crossover.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Θέλοντας να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την επιτυχημένη εμπορική του πορεία, η γαλλική εταιρεία προσφέρει ένα πακέτο προωθητικών ενεργειών με σκοπό την απόκτηση του Citroen C4 Cactus με όφελος εξοπλισμού έως 1.900€, ανάλογα με την έκδοση.

Στο πλαίσιο της εμπορικής πρακτικής Citroen Respect, το συγκεκριμένο πρόγραμμα προτρέπει το μελλοντικό αγοραστή να αποκτήσει το νέο C4 Cactus με το προηγμένο σύστημα Grip Control, ως βασικό εξοπλισμό στις εκδόσεις PureTech 110 HP Turbo και Diesel BlueHDi 100HP. Το όφελος εξοπλισμού ανάλογα με την έκδοση αναφέρεται στις εκδόσεις FEEL με Grip Control 100 BlueHDi & 110 PureTech Turbo και προκύπτει από τα ακόλουθα:

• Δώρο το Navigation

• Δώρο κάμερα όπισθεν

• Grip Control στο βασικό εξοπλισμό

• Ζάντες αλουμινίου 17'' Cross Bi-ton στο βασικό εξοπλισμό

Το σύστημα Grip Control ελέγχει και προσαρμόζει την περιστροφή των μπροστινών τροχών του αυτοκινήτου, παρέχοντας έτσι τη δυνατότητα κίνησης κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες. Πιο συγκεκριμένα, διαθέτει τις παρακάτω λειτουργίες:

• STANDARD: Η βασική επιλογή για κίνηση υπό κανονικές συνθήκες.

• SAND: Η επιλογή για κίνηση σε αμμώδεις επιφάνειες.

• OFF ROAD: Για οδήγηση με περισσότερη πρόσφυση σε ολισθηρά οδοστρώματα (λάσπη, βρεγμένο χορτάρι, χωματόδρομο).

• SNOW: Σε χιονισμένο οδόστρωμα, σε άσφαλτο και χώμα, εξασφαλίζει πιο ήπια μεταφορά τις ισχύος και καλύτερη πρόσφυση.

• ESP OFF: Απενεργοποιεί το σύστημα ελέγχου της σταθερότητας και πρόσφυσης, για εκκίνηση σε πολύ σαθρές η ολισθηρές επιφάνειες, που επιβάλλεται η αρχική ολίσθηση των κινητήριων τροχών.

Οι τιμές του νέου Citroen C4 Cactus ξεκινούν από τις €13.990 και όφελος εξοπλισμού έως 1.900€ ανάλογα με την έκδοση. Η νέα προσφορά της εταιρείας προβάλλεται και μέσω τηλεοπτικής καμπάνιας με ένα πρωτότυπο και ευφάνταστο τηλεοπτικό spot, στο οποίο κυριαρχεί το μήνυμα «Διάλεξε το δικό σου δρόμο».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!