Οικογένεια Χέιντεν: «Να τον θυμάστε»

Gazzetta team
Οικογένεια Χέιντεν: «Να τον θυμάστε»
Η οικογένεια του Νίκι Χέιντεν ζήτησε από κάθε φίλαθλο του πλανήτη να θυμάται το «παιδί του Κεντάκι» και ευχαρίστησε τους πάντες για τη στήριξη.

Σε πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του Νίκι Χέιντεν, μετά τον θάνατο του Αμερικανού, αφού υπέκυψε στα τραύματά του, έπειτα από το σοβαρό ατύχημα που είχε κάνοντας ποδήλατο στην Ιταλία. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του Moto GP υπέστη εγκεφαλική βλάβη και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, με τους γιατρούς του νοσοκομείου που νοσηλευόταν να μην μπαίνουν στη διαδικασία να κάνουν την εγχείριση που έγινε σε Μίκαελ Σουμάχερ και Ζουλς Μπιανκί.

Μάλιστα, η ίδια του η οικογένεια ήταν αυτή που ζήτησε να αφαιρεθούν τα μηχανήματα, τα οποία τον διατηρούσαν στη ζωή, καθώς ήταν κλινικά νεκρός. Αφού λήφθηκε αυτή η δύσκολη απόφαση, η οικογένεια εξέδωσε ανακοίνωση, ευχαρίστησε τους πάντες για τη στήριξη και ζήτησε απ' όλους να τον θυμούνται, όπως ήταν πιο χαρούμενος, δηλαδή πάνω σε μία μοτοσικλέτα.

«Εκ μέρους όλης της οικογένειας Χέιντεν και της αρραβωνιαστικάς του Νίκι, Τζάκι, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για τα μηνύματα στήριξης. Ήταν μεγάλη παρηγοριά για εμάς να ξέρουμε ότι ο Νίκι άγγιξε τόσες πολλές ζωές ανθρώπων με πολύ θετικό τρόπο. Αν και είναι μία λυπηρή στιγμή, θα θέλαμε όλοι να θυμάστε τον Νίκι να είναι χαρούμενος, οδηγώντας μία μοτοσικλέτα.

Ονειρευόταν ως παιδί να είναι ένας pro αναβάτης και όχι μόνο το πέτυχε, αλλά επίσης κατάφερε να φτάσει στην κορυφή και να γίνει παγκόσμιος πρωταθλητής. Είμαστε όλοι πολύ υπερήφανοι γι' αυτό. Πέρα από αυτές τις αναμνήσεις, θα έχουμε πολλές και χαρούμενες αναμνήσεις από τον Νίκι στο σπίτι του Κεντάκι, στην καρδιά της οικογένεια. Θα λείψει σε όλους μας.

Είναι επίσης σημαντικό για μας να ευχαριστήσουμε όλο το προσωπικό του νοσοκομείου για την απίστευτη στήριξή τους, ήταν πολύ ευγενικοί. Με την περαιτέρω στήριξη των αρχών τις επόμενες ημέρες, ελπίζουμε να έχουμε σύντομα σπίτι τον Νίκι», ανέφερε η ανακοίνωση της οικογένειας του Χέιντεν. Έτσι, μένει να μεταφερθεί η σωρός του στις ΗΠΑ και στο Κεντάκι για να γίνει η κηδεία του στη γενέτειρά του.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!