«Παραβίασε το STOP ο Χέιντεν»

Gazzetta team
«Παραβίασε το STOP ο Χέιντεν»
Ο οδηγός του αυτοκινήτου που συγκρούστηκε με τον Νίκι Χέιντεν τόνισε ότι ήταν λάθος του Αμερικανού, αφού παραβίασε το STOP.

Δεν άντεξε τελικά ο Νίκι Χέιντεν, ο οποίος υπέκυψε στα τραύματά του και έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 35 ετών. Ο Αμερικανός είχε σοβαρό ατύχημα, κάνοντας ποδήλατο, στην Ιταλία, όταν συγκρούστηκε με αυτοκίνητο, ώστε να χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον οδηγό του οχήματος, που ήταν ένα Peugeot, ο παγκόσμιος πρωταθλητής του Moto GP ήταν ο υπαίτιος για το συμβάν. Αυτο διότι παραβίασε το STOP, όπως ανέφερε ο εν λόγω άνδρας. Βέβαια, όλα αυτά έχουν μηδαμινή σημασία αυτή τη στιγμή, καθώς μία οικογένεια βυθίστηκε στο πένθος, αλλά φαίνεται πως ο θάνατός του οφείλεται καθαρά σε δικό του λάθος.

Από εκεί και πέρα, να σημειωθεί ότι οι γιατροί ήθελαν σε πρώτη φάση να του κάνουν μία εγχείριση, παρόμοια μ' εκείνη που έγινε στους Μίκαελ Σουμάχερ και Ζουλς Μπιανκί, που επίσης είχαν χτυπήσει σοβαρά το κεφάλι, με τον πρώτο να χαροπαλεύει ακόμη και τον δεύτερο να φεύγει από τη ζωή, αφού ήταν σε κώμα για έξι μήνες.

Όμως, οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις του Αμερικανού ήταν τόσο βαριές και εκτεταμένες, ώστε οι γιατροί να οδηγηθούν στην απόφαση να μην κάνουν την εγχείρηση.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!