Αισιόδοξος και άνετος ο Μπάτον για το Μονακό

Αισιόδοξος και άνετος ο Μπάτον για το Μονακό
Με τις βελτιώσεις που θα φέρει η Honda στο πριγκιπάτο, ο Βρετανός πιλότος ελπίζει να επαναλάβει την καλή εμφάνιση του Αλόνσο στη Βαρκελώνη.

Ούτε το γεγονός ότι η McLaren είναι η τελευταία στη βαθμολογία των κατασκευαστών με απογοητευτικές επιδόσεις στην αρχή του πρωταθλήματος, ούτε επίσης ότι δεν έχει οδηγήσει ούτε λεπτό το νέο μονοθέσιο, είναι στοιχεία ικανά να μειώσουν τον ενθουσιασμό του παγκόσμιου πρωταθλητή Τζένσον Μπάτον, για την επιστροφή του στο Γκραν Πρι του Μονακό.

Ο Βρετανός πιλότος, που το 2016 ήταν η τελευταία χρονιά συμμετοχής του με την McLaren αλλά το συμβόλαιό του έχει ρήτρα επιστροφής το 2018, παραμένει αναπληρωματικός για το 2017 στην ομάδα και θα αντικαταστήσει τον Αλόνσο που το επόμενο Σαββατοκύριακο θα τρέξει για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα IndyCar και όχι στο Μονακό.

«Η απόδοση του Αλόνσο στη Βαρκελώνη ήταν υπέροχη. Η ομάδα είχε σημαντικές αναβαθμίσεις που επέτρεψαν την 7η θέση στις κατατακτήριες. Στο Μονακό θα έχουμε ακόμα περισσότερες, οπότε μπορούμε να τα πάμε ακόμα καλύτερα».

Ο Μπάτον, πέρα από την αισιοδοξία του για την απόδοση της MCL32, νοιώθει ταυτόχρονα και σίγουρος ότι δεν θα τον επηρεάσει το γεγονός πως, η μόνη επαφή που είχε με το μονοθέσιο μέχρι σήμερα, ήταν μέσω εξομοιωτή. «Παρότι δεν έχω πιάσει ακόμα το τιμόνι του αυτοκινήτου, νοιώθω καλά προετοιμασμένος. Γνωρίζω τη διαδρομή και μου αρέσει ιδιαίτερα, ενώ έχω κάνει πολύ δουλειά στον εξομοιωτή».

Εμείς ευχόμαστε να επαναλάβει ο Μπάτον την πολύ καλή εμφάνιση του Αλόνσο στην Βαρκελώνη και φυσικά να βελτιώσει ακόμα περισσότερο την 7η θέση του στις κατατακτήριες και την 12η στον αγώνα. Τόσο η McLaren, όσο και οι οπαδοί της ιστορικής ομάδας, το χρειάζονται αυτό όσο ποτέ άλλοτε.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!