Ο Ζάρκο γιορτάζει το πρώτο του βάθρο

Ο Ζάρκο γιορτάζει το πρώτο του βάθρο
Ο πρωτοεμφανιζόμενος στο MotoGP, Ζουάν Ζάρκο, παραδέχεται πως το βάθρο ήρθε μέσα στο «σπίτι» του, στον αγώνα του Le Mans, γιατί είχε στο μυαλό του την άστοχη πτώση του στον πρώτο αγώνα της χρονιάς στο Κατάρ.

Ο Ζάρκο της Τech 3 Yamaha είναι ένας ένας «ρούκι», ένας δηλαδή πρωτοεμφανιζόμενος οδηγός στον θεσμό του MotoGP. Στον πρώτο αγώνα της χρονιάς είχε εντυπωσιάσει καθώς είχε «καθαρίσει» όλους τους θρύλους και πρωταθλητές στους πρώτους γύρους του αγώνα και είχε «εξαφανιστεί» εμπρός κάνοντας μάλιστα και διαφορά ασφαλείας.

Σε εκείνον τον πρώτο αγώνα αν και το άστρο του είχε λάμψει... έσβησε απότομα από μια αντίστοιχα απότομη πτώση. Ο ίδιος παραδέχεται πως σήμερα, στον αγώνα της πατρίδας του, το βάθρο ήρθε εξ αιτίας εκείνης της πτώσης στο Κατάρ.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Ο ίδιος λέει «Είχα άνετο ρυθμό. Όταν με πέρασε ο Βινιάλες προσπάθησα να ηρεμήσω και μάλιστα πιστεύω πως ο Βινιάλες με βοήθησε γιατί διατήρησα έναν γρήγορο ρυθμό δίχως να ρισκάρω. Είχα συνέχεια στο μυαλό μου το Κατάρ. Μην πέσεις, μη πέσεις, έλεγα στον εαυτό μου συνέχεια. Οι συνθήκες εδώ όμως ήταν καλύτερες και ήταν ευκολότερο να μείνεις στον ρυθμό, εξ αιτίας της καλύτερης ασφάλτου με την μεγάλη πρόσφυση. Όταν είδα τον Βαλεντίνο να πέφτει τρελλάθηκα από την χαρά μου, αλλά ταυτόχρονα οδήγησα πιο συνετά μέχρι το τέλος. Είμαι ευτυχισμένος!».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!