Τρομακτικό ατύχημα για τον Μίλερ (vid)

Τρομακτικό ατύχημα για τον Μίλερ (vid)
O Αυστραλός αναβάτης της VDS Honda τη γλίτωσε πολύ φτηνά από μια εφόρμηση στα λάστιχα της πίστας Λε Μαν του γαλλικού GP στην τέταρτη περίοδο των δοκιμών.

Ένα στιγμιαίο χάσιμο του εμπρός τροχού και ο Μίλερ συνέχισε ευθεία αντί να στρίψει αριστερά, μετά την αλληλουχία των πολύ γρήγορων στροφών 1-2 στην πίστα του Λε Μαν. Το συμβάν σημειώθηκε στην τέταρτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών.

«Ήταν ένα πολύ ύπουλο ατύχημα με πολλά χιλιόμετρα. Η μηχανή δεν έπεσε για να κόψει ταχύτητα και, όταν είδα ότι δεν θα απέφευγα τον τοίχο με πολλά χιλιόμετρα, τότε άφησα τη μοτοσικλέτα. Έτσι, γλίτωσα τα χειρότερα» δήλωσε ο Αυστραλός, που τελικά διαγνώστηκε απλώς με δύο τεράστιους μώλωπες στο δεξιό γόνατο και στο δεξί χέρι.

Παρά τους πόνους και τα τεράστια οιδήματα, ο Μίλερ συνέχισε στο Q1 για να καταταγεί τελικά 11ος. Όπως ανάφερε και ο ίδιος, θα είναι σε πολύ καλή κατάσταση στον αγώνα, καθώς θα αντιμετωπιστεί το μεγάλο πρήξιμο στο γόνατο και ο πόνος στο χέρι, που δεν του επέτρεπε να φρενάρει όσο καλά ήθελε. Αν από τέτοιο ατύχημα τα μόνα αποτελέσματα είναι οίδημα και πόνος, τότε μακάρι όλοι να έχουμε την τύχη του Μίλερ –και φυσικά ποτέ ο ίδιος να μην βρεθεί σε χειρότερη θέση.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!