Με νέο look η Haas στο Μονακό

Με νέο look η Haas στο Μονακό
Ανανέωση στα χρώματά της, με αφορμή το νέο τρόπο αναγραφής των ονομάτων και των αριθμών των οδηγών, πραγματοποιεί η αμερικανική ομάδα στο Μονακό.

Η μοναδική ομάδα της F1 από τις ΗΠΑ και νεότερη του πρωταθλήματος, καθώς διάγει το δεύτερο χρόνο της στο άθλημα, αποφάσισε μια μικρή αισθητική ανανέωση στα μονοθέσιά της.

Αυτή θα είναι ορατή στο GP του Μονακό, που ξεκινά την Παρασκευή στις 25 Μαΐου. Τα μονοθέσια των Μάγκνουσεν και Γκροζάν θα διατηρήσουν τη σκούρα γκρι βασική τους υπόσταση, με διαφορετικούς όμως τόνους του ίδιου χρώματος να αντικαθιστούν τα σημεία που στο παρελθόν ήταν κόκκινα.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Μικρές κόκκινες πινελιές θα έχουμε στο σήμα της Haas και σε κάποιες διακοσμητικές γραμμές, με τα ονόματα και τα νούμερα των πιλότων να είναι διακριτά πλέον στην επιφάνεια του shark fin.

Να υπενθυμίσουμε πως, παρά τη νεότητά της, η ομάδα της Haas –που χρησιμοποιεί κινητήρια μονάδα της Ferrari- κατάφερε πέρυσι να κατακτήσει την 8η θέση στο πρωτάθλημα κατασκευαστών, εμπρός από τις Renault, Sauber και Manor. Η τελευταία, πλέον, έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

Φέτος, η Haas είναι και πάλι στην 8η θέση, έχοντας όμως πλέον μόνο δύο ομάδες πίσω της, την Sauber και την McLaren.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!