Το νέο Nissan Micra δάγκωσε το μήλο! (vid)

Το νέο Nissan Micra δάγκωσε το μήλο! (vid)
Χάρη στην τεχνολογία Apple CarPlay, το σύστημα multimedia του νέου μικρού Nissan επικοινωνεί με το iPhone και εξασφαλίζει πρόσβαση σε πολύ χρήσιμες εφαρμογές.

Η φιλοδοξία της Nissan για το νέο Micra είναι να πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία B και να υπερκαλύψει τις προσδοκίες του υποψήφιου αγοραστικού κοινού.

Για τον λόγο αυτό, εφοδιάζει την έκδοση Acenta του νέου της μοντέλου με το σύστημα CarPlay της Apple, προσφέροντας στους κατόχους iPhone τις ευκολίες και τις δυνατότητες του τηλεφώνου τους, στην οθόνη του αυτοκινήτου.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι όταν ένα iPhone της Apple συνδεθεί με το σύστημα μέσω ενός καλωδίου, προσφέρει στους χρήστες Siri τη δυνατότητα φωνητικού ελέγχου, πλοήγηση με τους χάρτες της Apple, καθώς και πρόσβαση σε μουσική, τηλεφωνικές υπηρεσίες και άλλες εφαρμογές, όπως Αudiobooks και Spotify.

Σημειώστε επίσης πως το νέο Micra προσφέρεται μέχρι και το τέλος Μαΐου 2017 με ένα πολύ συμφέρον εκπτωτικό πρόγραμμα, που έχει ως εξής:

• Μείον (-) 600€ στις εκδόσεις με τους κινητήρες 1.0 (73 ίππων) και turbo 0.9 (90 ίππων) βενζίνης. Κατά συνέπεια, οι τιμές για τις προαναφερόμενες εκδόσεις ξεκινούν από 12.090€ και 13.490€ αντίστοιχα.

• Μείον (-) 300€ για τις εκδόσεις με τον κινητήρα 1.5 (90 ίππων) diesel. Κατά συνέπεια, η τιμή της συγκεκριμένης έκδοσης ξεκινά από τις 14.890€.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!