Ένα Ford GT για τον Τζον Σίνα (vid)

Gazzetta team
Ένα Ford GT για τον Τζον Σίνα (vid)
Ο Τζον Σίνα αποτελεί ένα από τα μεγάλα ονόματα του WWE και στο γκαράζ του έχει μία εντυπωσιακή συλλογή από αυτοκίνητα, μεταξύ των οποίων κι ένα Ford GT.

Ακόμα κι όσοι δεν ασχολούνται με το WWE, γνωρίζουν τι εστί Τζον Σίνα. Ο σούπερ σταρ του wrestling αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του σπορ παγκοσμίως και με την... μπάζα που έχει κάνει στην καριέρα του, έχει καταφέρει να δημιουργήσει μία εντυπωσιακή συλλογή από αυτοκίνητα στο γκαράζ του.

Ένα εξ' αυτών είναι και το Ford GT του 2006, το οποίο αγόρασε ολοκαίνουριο και το έχει στην κατοχή του μέχρι και σήμερα. Ο λόγος για το μικρό... υπερόπλο της Ford, που έχει τοποθετημένο τον κινητήρα στη μέση. Αυτός είναι ένας V8 5.4 λίτρων, που αποδίδει 550 ίππους και 678 Nm ροπή, με την κίνηση να μεταδίδεται στους πίσω τροχούς μέσω ενός κιβωτίου ταχυτήτων 6 σχέσεων.

Όλα αυτά φέρνουν και εξαιρετικές επιδόσεις για το GT, καθώς διανύει τα 400 μέτρα (1/4 του μιλίου) σε 11,8 δεύτερα, επιταχύνει από στάση σε 100 χλμ./ώρα, σε 3,9 δεύτερα, σε 200 χλμ./ώρα σε 12,3 δεύτερα και στα 300 χλμ./ώρα σε 44,3 δεύτερα, ενώ πιάνει μέγιστη ταχύτητα τα 330 χλμ./ώρα.

Από εκεί και πέρα, υπό την ιδιοκτησία του το GT έχει γράψει μόλις 1250 μίλια (2011,680 χιλιόμετρα), κάτι που σημαίνει ότι η τιμή του θα είναι ιδιαίτερα υψηλή, όταν θα σκεφτεί να το πουλήσει. Ωστόσο, η διαφορά είναι το συγκεκριμένο όχημα δεν έχει τις λευκές ρίγες, οι οποίες διακρίνουν το GT, καθώς θεωρεί ότι έτσι είναι πιο δύσκολο να το ξεχωρίσεις από μακριά!

Προφανώς, θα το ήθελε για... άλλα κόλπα ο Σίνα! Τέλος, να σημειωθεί ότι ο μεγάλος σταρ του WWE ετοιμάζεται να προσθέσει στη συλλογή του άλλο ένα GT, αυτό του 2017, και μένει να δούμε αν θα μείνει το ίδιο εντυπωσιασμένος.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!