Πρωταγωνιστεί στις Κάννες η Renault

Πρωταγωνιστεί στις Κάννες η Renault
Από τις 17 έως και τις 28 Μαΐου, το διάσημο κινηματογραφικό φεστιβάλ θα μονοπωλείται από τα μοντέλα της γαλλικής εταιρείας.

Η Renault έχε δημιουργήσει μια πολυετή σχέση με το φεστιβάλ κινηματογράφου των Καννών, αποτελώντας σε σταθερή βάση επίσημο υποστηρικτή του από το 1983. Αυτό το γεγονός έρχεται ως αποτέλεσμα των ισχυρών δεσμών της εταιρείας με την 7η τέχνη, που χρονολογούνται τόσο παλιά όσο και η ίδρυσή της.

Οι πρώτες εγκαταστάσεις της εταιρείας βρίσκονταν δίπλα στο στούντιο των αδερφών Λουμιέρ –που έθεσαν τις βάσεις της κινούμενης εικόνας στα τέλη του 19ου με τις αρχές του 20ου αιώνα και έδωσαν πρώτοι την ονομασία «κινηματογράφος» στη νέα ανακάλυψη- στο Billancourt. Παράλληλα, μοντέλα της έκαναν συχνά την εμφάνιση τους σε ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, όπως το Clio, που έχει ξεπεράσει τις 1.800 εμφανίσεις ή το Dauphine, με περισσότερες από 800 εμφανίσεις.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Τη φετινή χρονιά, 330 αυτοκίνητα της Renault, που θα φέρουν το σήμα κατατεθέν του φεστιβάλ, το Χρυσό Φοίνικα, θα χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες της διοργάνωσης. Μεταξύ του στόλου θα βρίσκονται κορυφαίες εκδόσεις των Espace και Talisman, αλλά και τα ηλεκτρικά ZOE και Twizy, επιβεβαιώνοντας την ηγετική θέση που κατέχει η Renault στα οχήματα μηδενικών ρύπων.

Παράλληλα, για πρώτη φορά στο φεστιβάλ, θα χρησιμοποιηθεί και μια νέα έκδοση του Renault Trafic, με την ονομασία SpaceClass, η οποία ξεχωρίζει για τον πολυτελή χαρακτήρα της αλλά και το κορυφαίο επίπεδο άνεσης που προσφέρει.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!