Ποια ελαστικά επέλεξαν οι ομάδες της Formula1 για το Μονακό; (pic)

Gazzetta team
Ποια ελαστικά επέλεξαν οι ομάδες της Formula1 για το Μονακό; (pic)
Τις επιλογές των ελαστικών για το προσεχές Γκραν Πρι του Μονακό έκαναν οι ομάδες της Formula1, με το βάρος να πέφτει στην πάρα πολύ μαλακή γόμα.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Για πρώτη φορά στη σεζόν οι ομάδες της Formula1 και οι οδηγοί έχουν τη δυνατότητα να αποφασίσουν για τις επιλογές που θα κάνουν στα ελαστικά ανά γόμα. Αυτό θα ισχύσει από το προσεχές Γκραν Πρι του Μονακό, όπου η Pirelli έχει διαθέσει τις τρεις πιο μαλακές γόμες της.

Εξ' αυτών το βάρος θα πέσει στην πάρα πολύ μαλακή, με τις ομάδες να την προτιμούν και να παίρνουν μαζί τους από 9 σετ και πάνω. Οι δύο πρωτοπόροι του πρωταθλήματος έχουν προτιμήσει διαφορετικές στρατηγικές, με τη Mercedes να επιλέγει 1 σετ μαλακής, 3 πολύ μαλακής και 9 πάρα πολύ μαλακής γόμας.

Από τη μεριά της, η Ferrari έχει προτιμήσει, 1 σετ κίτρινη, 2 σετ κόκκινη και 10 μωβ. Την τακτική των «ασημί βελών» έχει ακολουθήσει και η Toro Rosso, ενώ αυτή της Scuderia έχει περισσότερες προτιμήσεις (Force India, McLaren για τον Στόφελ Φαντόρν, Haas και Sauber), με τις υπόλοιπες να έχουν επιλέξει 1-1-11!

Τέλος, να σημειωθεί ότι θα εμφανιστεί για πρώτη φορά φέτος, ως γνωστόν, ο Τζένσον Μπάτον, με τη McLaren να επιλέγει για τον Βρετανό 2 σετ μαλακής γόμας, 1 πολύ μαλακής και 10 πάρα πολύ μαλακής.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!