Στην παραγωγή με συναυλία το νέο Ford Fiesta (pics)

Gazzetta team
Στην παραγωγή με συναυλία το νέο Ford Fiesta (pics)
Η παραγωγή του νέου Ford Fiesta ξεκίνησε στο εργοστάσιο της Κολωνίας, όπου πραγματοποιήθηκε μία γιορτή με συναυλία, και αναμένεται στην Ελλάδα το καλοκαίρι.

Στη γραμμή παραγωγής μπήκε η νέα γενιά του Ford Fiesta στο εργοστάσιο της Κολωνίας. Αυτό έγινε με μία λαμπρή γιορτή, στην οποία ήταν παρόντες ο πρόεδρος της Ford Ευρώπης και 450 εργαζόμενοι, που είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν και συναυλία.

Το νέο Fiesta, λοιπόν, θα διατίθεται σε πεντάθυρες και τρίθυρες εκδόσεις, ενώ από κινητήρες θα υπάρχουν ο EcoBoost βενζίνης 1.0 λίτρου με 100, 125 και 140 ίππους κι ένας πετρελαίου 1.5 λίτρου με 85 και 120 ίππους. Όσον αφορά το ST, θα εμφανιστεί με τον νέο κινητήρα 1.5 λίτρων με τούρμπο, ο οποίος θα αποδίδει 200 ίππους.

Από εκεί και πέρα, θα είναι εξοπλισμένο με μία ποικιλία τεχνολογιών υποβοήθησης του οδηγού, ενώ θα έχουμε τις εκδόσεις Trend, Titanium, ST-Line, Vignale, Active crossover, σε ό,τι αφορά τον εξοπλισμό. Έτσι, το επόμενης γενιάς Fiesta θα είναι έτοιμο εντός του καλοκαιριού, όταν θα ξεκινήσουν οι πωλήσεις στην Ευρώπη, ενώ τότε αναμένεται να έρθει και στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!