Δε λέει «όχι» στον Αλόνσο ο Βολφ

Gazzetta team
Δε λέει «όχι» στον Αλόνσο ο Βολφ
Ο Τότο Βολφ δε λέει «όχι» στο ενδεχόμενο να φέρει στη Mercedes τον Φερνάντο Αλόνσο, αλλά τονίζει πως δεν αποτελεί προτεραιότητα.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Το συμβόλαιο του Βαλτέρι Μπότας είναι μονοετές και πολλά ονόματα... παίζουν μπάλα για τη θέση του στη Mercedes ενόψει 2018. Μάλιστα, υπήρξαν και οι φήμες για προσύμφωνο με τον Σεμπάστιαν Φέτελ, αλλά αυτές διαψεύστηκαν, με τον Γερμανό να συνεχίζει, όπως όλα δείχνουν στη Ferrari.

Βέβαια, ο Φινλανδός έχει δείξει καλά δείγματα γραφής, με την πρώτη pole position και την παρθενική νίκη της καριέρας του, όμως και πάλι η ονοματολογία υπάρχει. Μέσα στη λίστα, λοιπόν, συμπεριλαμβάνεται και αυτό του Φερνάντο Αλόνσο. Ο Ισπανός είχε τονίσε πέρυσι πως οι νέοι κανονισμοί θα κρίνουν το μέλλον του στη Formula1.

Τα προβλήματα της Honda, ωστόσο, τον απασχολούν περισσότερο, με τον ίδιο να είναι σε σκέψεις, καθώς λήγει το συμβόλαιό του. Μάλιστα, θα μπορούσε να πάρει θέση στα «ασημί βέλη» την επόμενη χρονιά, καθώς ο Τότο Βολφ δε λέει «όχι» στην περίπτωσή του. Όμως, ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Μπράκλεϊ ξεκαθάρισε πως ο δις παγκόσμιος πρωταθλητής δεν αποτελεί προτεραιότητα.

«Φυσικά πρέπει να αξιολογήσουμε την επιλογή (του Αλόνσο), αλλά θα ήταν χαζό να πούμε όχι. Όμως, υπάρχουν άλλοι οδηγοί που αποτελούν προτεραιότητα. Αυτή τη στιγμή οι Βαλτέρι (Μπότας) και Λιούις (Χάμιλτον) είναι η Νο1. Είμαστε χαρούμενοι με τους μικρούς μας οδηγούς και υπάρχουν μερικοί ακόμα που επίσης μου αρέσουν.

Ο Φερνάντο είναι μέρος αυτού του γκρουπ, αλλά τίποτα παραπάνω. Υπήρξε μία γενική συζήτηση, μία ανταλλαγή πληροφοριών, πώς βλέπει την όλη φάση και πώς τη βλέπουμε εμείς, για το συμβόλαιό του, αλλά δεν προχώρησε», ήταν τα πρώτα λόγια του στην ισπανική εφημερίδα El Mundo Derpotivo.

Πάντως, πιστεύει ότι αυτή τη φορά θα είναι καλύτερες οι σχέσεις του με τον Λιούις Χάμιλτον, εφόσον αναβιώσει η συνεργασία τους. «Ένας οδηγός πάντα αποδέχεται την πρόκληση και ο Φερνάντο θα είναι μία πρόκληση. Όμως, είναι πολλά περισσότερα από το αν ο Λιούις θα αισθάνεται καλά μαζί του.

Η όλη δυναμική της ομάδας είναι σημαντική και πρέπει να υπολογίσεις τις προσωπικότητες και τον χαρακτήρα του καθενός. Τα πάντα πρέπει να ταιριάξουν, αλλά πιστεύω ότι ο Φερνάντο είναι διαφορετικό άτομο απ' ό,τι ήταν στο παρελθόν», πρόσθεσε ο Βολφ.

Ποια απόφαση, λοιπόν, θα λάβει η Mercedes για τη δεύτερη θέση; Ακόμα είναι νωρίς να πάρουμε απάντηση σ' αυτό το ερώτημα, καθώς οι Γερμανοί δε συνηθίζουν να παίρνουν βιαστικές αποφάσεις. Τέλος, να σημειωθεί ότι η έτερη θέση είναι... καπαρωμένη από τον Χάμιλτον, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι και το 2018.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!