Στην κορυφή της καινοτομίας η Audi

Gazzetta team
Στην κορυφή της καινοτομίας η Audi
Πάντα πιστή στο σύνθημά της «πρωτοπορία μέσω της τεχνολογίας», η γερμανική εταιρεία βραβεύτηκε ως η πιο καινοτόμος μάρκα στον θεσμό Automotive Innovations Award 2017.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η Audi πέτυχε μια εμφατική νίκη έναντι όλων των υπόλοιπων κατασκευαστών κύρους, καθώς αναδείχτηκε η πιο πρωτοποριακή μάρκα στον διεθνή διαγωνισμό “Automotive Innovations Award”. Για άλλη μία φορά, η εταιρεία απέδειξε την τεχνολογική της υπεροχή σε τομείς με μεγάλη σημασία για το μέλλον, όπως στην αεροδυναμική, τη μείωση του βάρους, τη συνδεσιμότητα και την αυτόνομη οδήγηση.

«Με 84 νέες καινοτομίες κατά την περίοδο αναφοράς, η Audi παρουσίασε τις περισσότερες καινοτομίες από όλες τις premium μάρκες κι έτσι είναι η πιο πρωτοποριακή μάρκα συνολικά», ανέφερε η κριτική επιτροπή κατά τη διάρκεια ανακοίνωσης της απόφασής της.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Οι τέσσερις θεματικές ενότητες στις οποίες αξιολογήθηκε η μάρκα ήταν: τα συστήματα κίνησης, η αυτόνομη οδήγηση και ασφάλεια, τα πρωτότυπα σχέδια και αμάξωμα καθώς και η απεικόνιση και συνδεσιμότητα. Επιπλέον, η Audi βραβεύτηκε ως η πιο καινοτόμος μάρκα στις δύο τελευταίες κατηγορίες.

«Αυτά τα βραβεία αποδεικνύουν την πρωτοπορία της Audi μέσω της τεχνολογίας “Vorsprung durch Technik” και την ηγετική της θέση σε θέματα που αφορούν σε καινοτόμες ιδέες. Ειδικά στην αεροδυναμική και την ελαφριά κατασκευή, τη συνδεσιμότητα, τα συστήματα υποβοήθησης οδηγού και την αυτόνομη οδήγηση, είμαστε μακράν οι καλύτεροι και εργαζόμαστε σκληρά για να διατηρήσουμε το ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα», δήλωσε ο καθηγητής Ρούπερτ Στάντλερ, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Audi, κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των βραβείων στη Φρανκφούρτη.

Το Κέντρο Διαχείρισης Αυτοκινήτων και η PricewaterhouseCoopers AG παρουσίασαν για πέμπτη φορά φέτος το Βραβείο Καινοτομίας Αυτοκινήτου. Το βραβείο τιμά τις πιο πρωτοποριακούς κατασκευαστές και προμηθευτές αυτοκινήτων για το τρέχον έτος. Πάνω από 1.162 καινοτομίες από 19 κατασκευαστές αυτοκινήτων και 60 μάρκες διαγωνίστηκαν για το βραβείο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!