Νέο Peugeot Traveller από 26.200€

Νέο Peugeot Traveller από 26.200€
Το σύγχρονο επαγγελματικό μοντέλο της γαλλικής εταιρείας έχει ξεκινήσει να διατίθεται και στην ελληνική αγορά, με πλήθος εκδόσεων και προηγμένα χαρακτηριστικά.

Το νέο Peugeot Traveller βασίζεται στην προηγμένη τεχνολογικά πλατφόρμα EMP2, η οποία εξασφαλίζει κορυφαία δυναμικά χαρακτηριστικά, αποδοτικότητα και χαμηλή κατανάλωση καυσίμου για τα δεδομένα της κατηγορίας.

Το νέο μοντέλο διατίθεται σε τρία μήκη αμαξώματος - από 4,6 έως 5,3 μέτρα - με το ύψος να βρίσκεται στα μόλις 1,9 μέτρα ώστε να διευκολύνεται η πρόσβαση ακόμη και στα χαμηλότερα υπόγεια πάρκινγκ. Οι Standard (4,95 μέτρα σε μήκος) και Long (5,3 μέτρα) εκδόσεις τοποθετούνται στην καρδιά της αγοράς. Με μήκος 4,6 μέτρα η έκδοση Compact είναι μοναδική, διατηρώντας την 9-θέσια διάταξη στο πλαίσιο ενός ιδιαίτερα συμπαγούς αμαξώματος. Πρόκειται για μια έκδοση η οποία διευκολύνει απίστευτα την καθημερινή κίνηση μέσα στην πόλη

Στην κορυφή της γκάμας του νέου μοντέλου βρίσκεται το Traveller VIP, το οποίο προσφέρει αντικριστή διαρρύθμιση των πίσω καθισμάτων με δερμάτινα υποβραχιόνια, πολύ-λειτουργική οροφή, κλιματισμό τριών ζωνών και πλήθος ανέσεων.

Το νέο μοντέλο διαθέτει προαιρετικά τελευταίας γενιάς συστήματα άνεσης και ασφάλειας, μεταξύ των οποίων είναι οι αυτόματα συρόμενες πλαϊνές πόρτες, το head-up display, η πανοραμική γυάλινη οροφή, τα πίσω ανοιγόμενα παράθυρα, το νέο σύστημα πολυμέσων και πλοήγησης με υποστήριξη φωνητικών εντολών και οθόνη αφής 7’’.

Ανάλογα με την έκδοση και την διαρρύθμιση των καθισμάτων, το νέο Traveller μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως όχημα αναψυχής αφού προσφέρει τεράστιες μεταφορικές δυνατότητες. Παράλληλα, ο εσωτερικός φωτισμός και τα υψηλής ποιότητας υλικά δημιουργούν ένα μοναδικό πολυτελές περιβάλλον.

Οι κινητήρες με τους οποίους διατίθεται είναι όλοι diesel, στα 1.6 λίτρα με 95 ή 115 ίππους και χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων. Κορυφαία εκδοχή είναι αυτή με το δίλιτρο κινητήρα 2.0 λίτρων, ισχύος 180 ίππων και αποκλειστικά αυτόματο κιβώτιο.

Στον προαιρετικό εξοπλισμό περιλαμβάνεται τo Grip Control, το γνωστό σύστημα ελέγχου πρόσφυσης των κινητήριων τροχών που προσφέρει τα προγράμματα Snow, Off-Road, Sand, ESP Off, το Safety Pack με αυτόνομη πέδηση, σύστημα προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας, αυτόματη εναλλαγή φωτεινής δέσμης, η αναγνώριση κόπωσης του οδηγού, αναγνώριση σημάτων κυκλοφορίας και η σύσταση ορίου ταχύτητας . Επίσης το Drive Assist Park, περιλαμβάνει ένα σύνολο από ραντάρ και κάμερες για την λειτουργία του ενεργητικού Cruise Control, της αποφυγής σύγκρουσης (Distance Alert) και της ενεργητικής πέδησης σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης (Active Safety).

Το μέγιστο ωφέλιμο φορτίο του Traveller φτάνει τα 1.400 κιλά για απροβλημάτιστες μετακινήσεις ακόμη και όταν όλες οι θέσεις και το πορτμπαγκάζ είναι πλήρως κατειλημμένα. Ταυτόχρονα έχει ιδιαίτερα χαμηλό κόστος χρήσης και προσφέρεται με 5 χρόνια ή 60.000 χιλιόμετρα εγγύησης για τα μηχανικά του μέρη.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!