Ποιο είναι το μυστικό του Αλόνσο στα Indy; (vid)

Ποιο είναι το μυστικό του Αλόνσο στα Indy; (vid)
Ο Ισπανός πιλότος έχει το μειονέκτημα της απειρίας, αλλά κρύβει και έναν άσσο στο μανίκι του για την πρώτη του συμμετοχή στην Ινδιανάπολη.

Στο εμβληματικό ευρωπαϊκό Γκραν Πρι της F1 στο Μονακό, ο Αλόνσο δεν θα συμμετέχει. Καθώς το ίδιο Σαββατοκύριακο θα πάρει το βάπτισμα του πυρός στο πρωτάθλημα IndyCar, στον εμβληματικό και πάλι, αλλά για την Αμερική, αγώνα στην οβάλ πίστα της Ινδιανάπολης.

Παρά την εξαιρετική του απόδοση στις πρώτες δοκιμές που πραγματοποίησε με τον ομάδα του Αντρέτι, ο Αλόνσο γνωρίζει ότι η απειρία του σε οβάλ πίστες και μονοθέσια Indy είναι ανασταλτικός παράγοντας για τη νίκη. Οι ανταγωνιστές του έχουν τεράστια εμπειρία και , όπως ο ίδιος, δίψα για διάκριση.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Όπως όμως δήλωσε ο ίδιος, υπάρχει κάτι που καμία άλλη ομάδα ούτε οδηγός δεν έχει. «Θα πάμε στην Ινδιανάπολη με μια ομάδα μηχανικών της McLaren από την F1. Αυτοί θα βοηθήσουν την ομάδα του Αντρέτι να εφαρμόσει μια πιο επιστημονική προσέγγιση στην αντιμετώπιση του αγώνα. Ελπίζω ότι η τεράστια τεχνογνωσία των μηχανικών της F1 θα μου εξασφαλίσει κάποιο πλεονέκτημα. Γνωρίζω ότι η έλλειψη εμπειρίας με φέρνει σε μειονεκτική θέση, ωστόσο στα IndyCar παίζουν σημαντικό ρόλο και άλλοι παράγοντες –τα ατυχήματα, το αυτοκίνητο ασφαλείας, ο συνωστισμός των μονοθέσιων. Ελπίζω ότι η τεχνολογική υπεροχή της F1 θα βοηθήσει».

Αμέσως μετά τον αγώνα της πατρίδας του στη Βαρκελώνη, όπου η McLaren και ο Αλόνσο είχαν την πρώτη τους αξιοπρεπή εμφάνιση, ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής έφυγε για τις ΗΠΑ καθώς, σήμερα Δευτέρα 15 Μαΐου, ξεκίνησαν οι δοκιμές του αγώνα Ινδιανάπολη 500 που θα πραγματοποιηθεί στις 21 του μήνα, όπως και το GP στο Μονακό.

Το video στη συνέχεια είναι η ζωντανή μετάδοση των δοκιμών αυτών, στις οποίες φυσικά συμμετέχει και ο Αλόνσο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!