Από τη Formula1 στα Indy ο Αλόνσο

Gazzetta team
Από τη Formula1 στα Indy ο Αλόνσο
Δεν έχει και πολύ χρόνο, μετά το Γκραν Πρι της Ισπανίας ο Φερνάντο Αλόνσο, καθώς τη Δευτέρα (15/5) θα λάβει μέρος σε δοκιμές στο Indy 500.

Η απόφαση του Φερνάντο Αλόνσο να... παραλείψει για το Γκραν Πρι του Μονακό για να συμμετάσχει στο Indy 500 έχει κάνει πολυάσχολο το πρόγραμμά του τον τελευταίο μήνα. Μάλιστα, περιορίζει τον χρόνο του και με το πέρας του αγώνα της χώρας του.

Ο Ισπανός θα λάβει μέρος σε δοκιμές τη Δευτέρα (15/5) στην Ιντιανάπολις, γι' αυτό και μετέβη στην αμερικανική πίστα με ιδιωτικό τζετ απευθείας από την Καταλούνια. Ο πιλότος της McLaren, πάντως, πάει εκεί με καλή ψυχολογία, μετά την έβδομη θέση στις κατατακτήριες δοκιμές και τις μάχες που έδωσε στον αγώνα.

«Η χθεσινή ημέρα ήταν ένα μεγάλο συν. Το τριήμερο ήταν θετικό για μας σε γενικές γραμμές. Τερματίσαμε τον αγώνα, δυστυχώς δεν ήμασταν στους βαθμούς, ελπίζουμε να έχουμε κάνει ένα βήμα μπροστά από πλευράς αξιοπιστίας κι ένα νέο βήμα σ' ένα νέο, ας πούμε, παγκόσμιο πρωτάθλημα», είπε, αρχικά, ο δις παγκόσμιος πρωταθλητής πριν μπει στο αεροπλάνο.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Μάλιστα, ρωτήθηκε αν σκέφτεται τη νίκη στο Indy 500 και η απάντησή του ήταν αρνητική. «Είμαι κουρασμένος από αυτόν τον αγώνα και σκέφτομαι πώς θα ξεκουραστώ στο αεροπλάνο, καθώς στις 9 αύριο το πρωί θα τρέχω σε ελεύθερες δοκιμές στην Ιντιανάπολις!», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!