Ραϊκόνεν: «Να οδηγώ καλύτερα!»

Gazzetta team
Ραϊκόνεν: «Να οδηγώ καλύτερα!»
Ο Κίμι Ραϊκόνεν παραδέχτηκε πως θα πρέπει να οδηγεί καλύτερα για να έχει και καλύτερα αποτελέσματα σε κατατακτήριες δοκιμές και αγώνα.

Από την τέταρτη θέση θα εκκινήσει τον αγώνα της Ισπανίας ο Κίμι Ραϊκόνεν, ο οποίος έκανε κάποια μικρά λάθη και έμεινε πίσω από τους Λιούις Χάμιλτον, Σεμπάστιαν Φέτελ και Βαλτέρι Μπότας. Ο Iceman αναφέρθηκε σε αυτά στις δηλώσεις του, με το πέρας των κατατακτηρίων δοκιμών, και εμφανίστηκε αισιόδοξος ενόψει του αγώνα.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

«Πάλευα να κάνω έναν αξιοπρεπή γύρο. Σκεφτόμουν ότι είχα πολλή ταχύτητα, όμως ποτέ δεν κατάφερα να κάνω έναν γύρο. Είναι απογοητευτική η τέταρτη θέση, όμως είμαστε πολύ κοντά, οπότε πονάει λίγο. Δεν είναι κάτι καινούριο, θα προσπαθήσουμε αύριο ξανά. Το μονοθέσιο λειτουργεί καλά και είμαι χαρούμενος με αυτό, αλλά είναι δύσκολα με τις συνθήκες, όπως για όλους.

Είναι απογοητευτικό που έκανα αυτά τα μικρά λάθη», ήταν τα πρώτα λόγια του. Όσο για το τι έπρεπε να κάνει για να διορθώσει αυτά τα λάθη, η απάντησή του ήταν ξεκάθαρη και όπως αρμόζει στον χαρακτήρα του! «Να οδηγήσω καλύτερα! Να μην κάνω αυτά τα λάθη. Δεν υπάρχει μυστικά. Όταν κάνεις κάτι λάθος, είναι πιο δύσκολο να επιστρέψεις.

Είμαι απογοητευμένος που δεν πήρα ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Ακόμα υποφέρουμε, αλά εκτός από αυτό τα πράγματα κυλούν ομαλά, το μονοθέσιο είναι καλό και εξαρτάται από μένα να τα πάω καλύτερα», πρόσθεσε ο πιλότος της Ferrari. Τέλος, να σημειωθεί πως το καλύτερο αποτέλεσμα που έχει φέτος σε κατατακτήριες δοκιμές είναι η δεύτερη θέση στη Ρωσία.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!