Λάουντα: «Μ...κίες οι φήμες για Φέτελ»

Gazzetta team
Λάουντα: «Μ...κίες οι φήμες για Φέτελ»
Ο Νίκι Λάουντα διέψευσε τις φήμες για τον Σεμπάστιαν Φέτελ και τη Mercedes, τονίζοντας πως όλα είναι μ...κίες! Αγνοεί τα σενάρια ο Γερμανός.

«Φωτιά» έβαλε στα πάντοκ της Formula1 το άρθρο Ιταλού δημοσιογράφου, το οποίο έκανε λόγο για προσύμφωνο του Σεμπάστιαν Φέτελ με τη Mercedes. Μάλιστα, αυτό τόνιζε πως η αποκάλυψη έγινε από τα χείλη του Νίκι Λάουντα.

Ωστόσο, οι όποιες φήμες διαψεύστηκαν από τον ίδιο άνθρωπο, καθώς ο Αυστριακός ξεκαθάρισε ότι όλα αυτά είναι μ...κίες, διαψεύδοντας τα όποια σενάρια κι επισημαίνοντας πως ο Γερμανός θα παραμείνει στη Scuderia. «Είναι όλα μ...κίες. Θα μείνει στην ομάδα του. Συγγνώμη, αλλά αυτό με τρελαίνει και μπορώ να σας δώσω έναν λόγο να καταλάβετε.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Είναι οδηγός της Ferrari, το κεφάλι του είναι για τη Ferrari και τα χρήματα είναι επίσης εκεί. Γιατί να φύγει ο Φέτελ από τη Ferrari, όταν κερδίζει; Δεν υπάρχει λόγος. Θα μείνει στην ομάδα του, την αγαπάει και όλα είναι καλά. Οπότε, δεν υπάρχει λόγος να τα σκεφτόμαστε αυτά τα πράγματα», ήταν τα λόγια του μη εκτελεστικού προέδρου των «ασημί βελών».

Από τη μεριά του, ο Φέτελ αγνοεί τις φήμες, παρά το γεγονός ότι λήγει το συμβόλαιό του φέτος, και κατά τη media day της Πέμπτης (11/5) ξεκαθάρισε ότι εστιάζει μόνο στη φετινή χρονιά... πετώντας την μπάλα στους Ιταλούς. «Είναι ξεκάθαρη η κατάσταση. Ο βασικός στόχος είναι η φετινή χρονιά και αυτό δεν είναι μυστικό.

Όλοι στην ομάδα βρίσκουμε τους εαυτούς μας σε πολύ καλή θέση για τη φετινή χρονιά. Εκεί θέλουμε να διατηρηθούμε και τίποτα άλλο δεν είναι πιο σημαντικό για μας. Υπήρξαν μερικές φήμες τα προηγούμενα χρόνια, κάποιες από την Ιταλία και κάποιες άλλες από τη Γερμανία. Σε αυτή την περίπτωση ρωτήστε πρώτα τους Ιταλούς», δήλωσε ο τετράκις παγκόσμιος πρωταθλητής.

Έτσι, φαίνεται ότι ο Φέτελ θα συνεχίσει να... ντύνεται στα κόκκινα και την επόμενη χρονιά, όμως θα έχουμε κάτι επίσημο, όταν θα πέσουν οι υπογράφες, κάτι που μάλλον θα αργήσει να γίνει, με δεδομένο ότι βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας και πως εστιάζει την προσοχή του στο να κατακτήσει έναν τίτλο με τη Ferrari.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!