Ανανέωση για την BMW 1 (vid+pics)

Ανανέωση για την BMW 1 (vid+pics)
Χωρίς να αλλάζει μηχανολογικά, η μικρότερη BMW αναβαθμίζεται αισθητικά και ποιοτικά, με νέα στοιχεία στο αμάξωμα και στο εσωτερικό.

Το μοναδικό μοντέλο στην κατηγορία C με κίνηση πίσω, η BMW 1, διαθέτει πλέον πιο τονισμένα σπορ χαρακτηριστικά, πλουσιότερο εξοπλισμό και νέα συστήματα infotainment και υποβοήθησης της οδήγησης.

Εξωτερικά, οι εκδόσεις shadow που προστίθενται στη γκάμα του μοντέλου διαθέτουν μαύρη μάσκα εμπρός, μαύρα γραφικά στους εμπρός LED προβολείς καθώς και σκουρόχρωμα πίσω φωτιστικά σώματα. Νέα σχέδια ζαντών 17 και 18 ιντσών, καθώς και δύο καινούριες αποχρώσεις αμαξώματος ολοκληρώνουν τις εξωτερικές αλλαγές.

Εσωτερικά ο πίνακας οργάνων έχει σκούρο φόντο, ενώ αναβαθμισμένη είναι η ποιότητα των επενδύσεων στις πόρτες και στα καθίσματα. Το σύστημα iDrive διαθέτει πλέον όλες τις πρόσφατες βελτιώσεις και οθόνη 8,8 ιντσών, η οποία έχει λειτουργία αφής και πιο εύχρηστο λογισμικό. Διατίθεται, επίσης, η δυνατότητα φωνητικών εντολών.

Το σύστημα έχει τη δυνατότητα μέσω των Apple CarPlay και Android Auto να συνδέεται με τα σύγχρονα κινητά τηλέφωνα, ενώ μέσω του ConnetedDrive ο οδηγός απολαμβάνει πολλών δυνατοτήτων online επικοινωνίας.

Στα μηχανικά μέρη δεν υπάρχουν αλλαγές, με τους βασικούς κινητήρες βενζίνης και diesel να ξεκινούν από τα 1.5 λίτρα με ισχύ 109 και 116 ίππους αντίστοιχα.

Η ανανεωμένη εκδοχή του μοντέλου θα ξεκινήσει τις πωλήσεις της τον Ιούλιο του 2017, σε τιμές ανάλογες αυτών των σημερινών εκδόσεων.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!