Red Bull: «Στόχος ή έκπληξη στις κατατακτήριες»

Red Bull: «Στόχος ή έκπληξη στις κατατακτήριες»
Οι κόκκινοι ταύροι νοιώθουν αυτοπεποίθηση μετά τα αποτελέσματα της δεύτερης περιόδου των δοκιμών στην Ισπανία και δεν το κρύβουν.

Ήταν και πάλι πίσω από τις Mercedes και τις Ferrari οι Φερστάπεν και Ρικιάρντο, αλλά σύμφωνα με τα δεδομένα πολύ πιο κοντά από τις προηγούμενες φορές.

Μόλις 3 δέκατα απείχε ο Ολλανδός από τον Ραϊκόνεν και την Ferrari του και 6 από τον πρωτοπόρο Hamilton, με τον Αυστραλό συναθλητή του ένα δέκατο πίσω του.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Αυτά τα στοιχεία αποδεικνύουν, σύμφωνα με τον Φερστάπεν, τη σημαντική πρόοδο που απέφερε το νέα αεροδυναμικό πακέτο, το οποίο εξέλιξε η ομάδα για τις RB13 στην Ισπανία.

«Κάναμε ένα βήμα εμπρός σήμερα και αυτό είναι πολύ καλό. Είμαστε ικανοποιημένοι γιατί πλησιάσαμε τη Ferrari. Κερδίσαμε λίγο περισσότερη πρόσφυση στις στροφές. Απέχουμε από τη Mercedes, η οποία είχε και αυτή μια σημαντική αναβάθμιση, με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή να βρίσκεται εμπρός», δήλωσε ο Ολλανδός πιλότος.

Αντίστοιχες ήταν και οι εντυπώσεις του Ρικιάρντο από τα νέα δεδομένα του μονοθέσιού του, προσθέτοντας ότι: «Δεν είμαστε πλέον πολύ πίσω και αν συνεχίσουμε αύριο να βελτιώνουμε κάποιες λεπτομέρειες, που θα αυξήσουν το ρυθμό μας, ίσως στις κατατακτήριες εκπλήξουμε μερικούς».

Προ το παρόν το βέβαιο είναι ότι και η Mercedes έκλεισε, αν όχι αντέστρεψε, την ψαλίδα απόδοσης που είχε με τη Ferrari. Αν πετύχουν και οι Red Bull κάτι αντίστοιχο, τότε κανέναν δεν θα αφήσει αδιάφορο μια μάχη τριών ομάδων για τις πρώτες θέσεις. Μακάρι, λοιπόν, να τα καταφέρουν οι «ταύροι».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!