Με τι αυτοκίνητα πάνε στην προπόνηση οι παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι; (pics)

Gazzetta team
Με τι αυτοκίνητα πάνε στην προπόνηση οι παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι; (pics)
Πολυτελή αυτοκίνητα, τα οποία αξίζουν εκατομμύρια, επιλέγουν οι αστέρες της Μάντσεστερ Σίτι για να πάνε στην προπόνηση της ομάδας.

Πρέμιερ Λιγκ, Γουέστ Μπρομ - Τσέλσι, ώρα 22:00. Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια στις συναλλαγές (21+)!

Αν υπολογίσεις στο σύνολο των παικτών της Μάντσεστερ Σιτι και το πόσο αξίζουν, τότε το... ταμείο θα είναι μερικά εκατομμύρια. Το ίδιο, όμως, ισχύει και στην περίπτωση των αυτοκινήτων, που επιλέγουν οι αστέρες του αγγλικού συλλόγου για να πάνε από τα σπίτια τους στο Ετιχάντ Κάμπους για την καθημερινή τους προπόνηση.

Ο Άγγλος σταρ Ραχίμ Στέρλινγκ επιλέγει μία Bentley αξίας 500 χιλιάδων λιρών (περίπου 595 χιλ. ευρώ), αφού τον Νοέμβριο ανταμείφθηκε με το νέο μοντέλο GTX 700-4 για τις πολύ καλές εμφανίσεις του στο ξεκίνημα της σεζόν. Μάλιστα, το ίδιο μοντέλο έχει στην κατοχή του και ο προπονητής της ομάδας, Πεπ Γκουρδιόλα.

Από εκεί και πέρα, ακολουθεί ένα γκρουπ παικτών, που είναι... φαν της Mercdes. Ο λόγος για τους δύο γκολκίπερ Κλαούντιο Μπράβο, Γουίλι Καμπαγιέρο, τον δεξιό μπακ Πάμπλο Ζαμπαλέτα, τους αριστερούς μπακ Αλεξάνταρ Κολαρόφ, Γκαέλ Κλισί, και τον αριστερό εξτρέμ Νολίτο. Σε μία Rolls Royce Wraith αξίας 240 χιλιάδων λιρών (περίπου 285 χιλ. ευρώ) βλέπουμε τον Νίκολας Οταμέντι, ενώ ο Μπακαρί Σανιά έχει επιλέξει ένα Audi R8.

Από τη μεριά του, ο Φερνάντο κινείται με μία Porsche Cayenne 4X4, όπως και ο Χεσούς Νάβας, αν και συνήθιζε να είναι πιο ταπεινός και να οδηγεί ένα Nissan Micra. Από τη μεριά του, ο τραυματίας Ιλκάι Γκαντογκάν συνήθιζε να κινείται μ' ένα Nissan Juke, όμως... αναβαθμίστηκε και πέρασε στο επίπεδο της Porsche.

Τη διαφορά κάνει ο Σέρχιο Κουν Αγκουέρο, ο οποίος είναι πιο... απλός ως ιδιοκτήτης ενός Range Rover, που κοστίζει πάνω από 100 χιλιάδες λίρες (περίπου 119 χιλ. ευρώ). Τέλος, να σημειωθεί ότι η Σίτι είναι τέταρτη στη βαθμολογία της Πρέμιερ Λιγκ αυτή τη στιγμή με 69 βαθμούς και όλα δείχνουν ότι θα λάβει μέρος γι' ακόμα μία φορά στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αν επαναλάβει την πρόκρισή της στους ομίλους, θα μπουν ακόμα περισσότερα λεφτά στα... ταμεία, ενώ κυνηγάει και την απευθείας συμμετοχή στους ομίλους, αφού απέχει μόλις έναν βαθμό από την τρίτη Λίβερπουρ δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε της σεζόν. Σε αυτές έχει να αντιμετωπίσει τις Λέστερ, Γουότφορντ, τη στιγμή που εκκρεμεί και το εξ' αναβολής με τη Γουέστ Μπρομ, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική «καθάρισε» με 5-0 την Κρίσταλ Πάλας.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!