Aλόνσο: «Θα αποφασίσω μετά το καλοκαίρι»

Aλόνσο: «Θα αποφασίσω μετά το καλοκαίρι»
Ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 αποκαλύπτει σε συνέντευξή του ποια θα είναι τα κριτήρια για να μείνει ή να φύγει από την McLaren.

Ο Ισπανός Φερνάντο Αλόνσο και οι αποφάσεις για το μέλλον του στην F1, συνθέτουν ένα μεγάλο πεδίο συζήτησης και αντιπαραβολής απόψεων. Πλέον, ο ίδιος ξεκαθαρίζει σε συνέντευξή του ότι θέλει να συνεχίσει στην F1. Αφήνει όμως ανοιχτό το ενδεχόμενο αν θα συνεχιστεί η συνεργασία του με την McLaren, ή όχι.

Τα κριτήρια τα οποία θέτει, είναι ξεκάθαρα και απόλυτα λογικά:

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

«Η πρόθεσή μου είναι να παραμείνω. Είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την ομάδα αλλά δεν έχουμε προοπτική νίκης. Εάν από το Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο του 2017 υπάρχει μια ξεκάθαρη δυνατότητα νίκης στο πρωτάθλημα του 2018, τότε θα είμαι περισσότερο από ευτυχής να μείνω στην McLaren. Αν αυτό δεν συμβεί, θα είμαι περισσότερο από ευτυχής να συνομιλήσω με οποιαδήποτε άλλη ομάδα».

Ο Αλόνσο, παρά τα 35 του χρόνια, δείχνει να έχει κίνητρο για ένα ακόμα παγκόσμιο πρωτάθλημα στην F1. Αυτός είναι ο στόχος του και τον δηλώνει ξεκάθαρα:

«Τώρα είναι δύσκολη περίοδος και δεν μπορώ να σκεφτώ το μέλλον. Θα το κάνω το καλοκαίρι, που θα υπάρχει ο απαραίτητος χρόνος. Ο βασικός μου στόχος είναι ένα πρωτάθλημα της F1. Αν αυτός δεν υπάρχει περίπτωση να ικανοποιηθεί, τότε είμαι ανοιχτός και σε προτάσεις για διαφορετικές μορφές αγώνων».

Ο Αλόνσο είναι ένας από τους κορυφαίους οδηγούς της F1και, παρότι βρίσκεται στο αγωνιστικό παρασκήνιο λόγω της αδυναμίας του μοτέρ της Honda να λειτουργήσει σωστά, δεν παύει να αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο για οποιαδήποτε κορυφαία ομάδα. Από την άλλη πλευρά, νοιώθει και ο ίδιος ότι δεν του μένει πολύς χρόνος και πιέζει με όποιον τρόπο μπορεί, κυρίως την ομάδα του, ώστε να ανασκουμπωθεί και να του προσφέρει ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο. Για το καλό του αθλήματος, της ομάδας αλλά και του Αλόνσο, ελπίζουμε να το κάνει.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!