Στην Ελλάδα τα ειδικά, «σκοτεινά» Smart

Στην Ελλάδα τα ειδικά, «σκοτεινά» Smart
«Σκοτεινός Ιππότης» και «Σκοτεινή Ύλη» ονομάζονται οι ειδικές εκδόσεις των Smart fortwo και forfour αντίστοιχα, με την πρώτη να διατίθεται σε αυστηρά περιορισμένο αριθμό 30 αντιτύπων.

Αν θες να είσαι μια ή ένας από τους 30 οδηγούς του Smart fortwo Dark Knight ή του forfour Dark Matter, σπεύσε αμέσως σε έναν επίσημο έμπορο. Διότι, εκτός από τον πλούσιο επιπρόσθετο εξοπλισμό και τη μοναδικότητα, θα έχεις και ένα επιπλέον όφελος 2.650€ και 2.600€ για την κάθε έκδοση αντίστοιχα.

Πιο αναλυτικά, η ειδική έκδοση smart fortwo coupe Dark Knight είναι ολόμαυρη, με κόκκινα στοιχεία BRABUS και πλούσιο εξοπλισμό στο εσωτερικό. Τα στοιχεία αυτά συνθέτουν τη sport ξεχωριστή εμφάνιση της ειδικής έκδοσης, που είναι διαθέσιμη και με τους δυο κινητήρες βενζίνης: τον 3κύλινδρο ατμοσφαιρικό 999 κ.εκ. απόδοσης 71 ίππων και τον ισχυρότερο 3κύλινδρο τούρμπο των 898 κ.εκ. απόδοσης 90 ίππων.

Το smart fortwo coupe Dark Knight διατίθεται με ή χωρίς τα κόκκινα ΒRABUS εξωτερικά διακοσμητικά στοιχεία, σε 30 μόλις οχήματα και με συνολικό όφελος από €2.650.

Όσον αφορά στο forfour Dark Matter, είναι διαθέσιμο μόνο με τον 3κύλινδρο ατμοσφαιρικό κινητήρα βενζίνης 999 cc απόδοσης 71 ίππων με συνολικό όφελος από €2.600.

Οι εκδόσεις Dark Knight & Dark Matter περιλαμβάνουν τον ακόλουθο εξοπλισμό:

· Bodypanel / Tridion / Κάλυμμα μάσκας σε μαύρο χρώμα

· Εσωτερική επένδυση σε γκρι / μαύρο ύφασμα

· Σχεδιαστική Γραμμή Passion

· 6τάχυτο αυτόματο κιβώτιο Twinamic

· Πανοραμική οροφή

· Πρόσθετα όργανα με ρολόι και στροφόμετρο

· Ρεζερβουάρ καυσίμου 35 λίτρων

· Προβολείς αλογόνου H4 με λειτουργία Welcome, ενσωματωμένα φώτα πορείας ημέρας τεχνολογίας LED και πίσω φώτα τεχνολογίας LED

· Προβολείς ομίχλης με φωτισμό αλλαγής κατεύθυνσης

· Αισθητήρες βροχής και φωτός

· Πακέτο Cool & Media

· Αυτόματο σύστημα κλιματισμού και φίλτρο με ενεργό άνθρακα

· Smart Media-System με οθόνη αφής 17,8 cm (7"), θύρα AUX-/USB, φωνητικό χειρισμό, Bluetooth® με σύστημα ανοικτής ακρόασης, Mirror-LinkTM, audio streaming για μετάδοση μουσικής, MirrorLink®1, σύστημα πλοήγησης με χάρτες ολόκληρης της Ευρώπης

· Ζάντες αλουμινίου 16" σε μαύρο χρώμα

· Σπορ ανάρτηση χαμηλότερη κατά 10 χιλιοστά

· Δερμάτινο σπορ τιμόνι 3 ακτίνων πολλαπλών λειτουργιών

· Σπορ πεντάλ

· Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους και θερμαινόμενους εξωτερικούς καθρέπτες

Οι ειδικές εκδόσεις Smart fortwo coupe Dark Knight και Smart forfour “Dark Matter” συνδυάζονται με τα προγράμματα χρηματοδότησης Smart 4U με προνομιακό επιτόκιο 6,5% και Standard plus, με επιτόκιo 8,40% (πλέον εισφ. Τραπ. 0,60%).

Αναλυτικότερα το πρόγραμμα smart4U προσφέρει στον πελάτη την ελευθερία που χρειάζεται μέσω της ιδιαίτερα χαμηλής μηνιαίας δόσης η οποία μπορεί να ενσωματώσει υπηρεσίες εγγύησης, ασφάλισης και Service. Επιπρόσθετα στο τέλος της χρηματοδότησης ο πελάτης αποφασίζει αν θα το κρατήσει ή αντικαταστήσει με ένα καινούργιο Smart ανάλογα με την τότε οικονομική και οικογενειακή του κατάσταση.

Το δεύτερο πρόγραμμα Standard plus προσφέρει στον πελάτη τα οφέλη της χαμηλής προκαταβολής (από 0%) και της εκτενούς διάρκειας χρηματοδότησης (μέχρι 84 μήνες) εξασφαλίζοντας με τον τρόπο αυτό άνεση προγραμματισμού. Παράλληλα το εν λόγω πρόγραμμα συνδυάζει τη χρηματοδότηση του αυτοκινήτου με σημαντικές υπηρεσίες όπως επέκταση εγγύησης ή ασφάλισης ή service, ανάλογα με την επιλογή του πελάτη.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!