Τι βλέπει στον ορίζοντα ο Αλόνσο;

gazzetta default image fallback
Μήπως τα IndyCar; Ίσως το WEC, ή θα ολοκληρώσει στην F1; Μάλλον τίποτα από τα παραπάνω, καθώς ο Αλόνσο χτίζει το μέλλον του πολύ μακριά, στο χώρο της μόδας.

Ο Φερνάντο Αλόνσο γνωρίζει καλύτερα από όλους, ότι οι μέρες του ως κορυφαίος οδηγός στην F1 φτάνουν στο τέλος τους. Φυσικά, έχει πολλές ακόμα επιλογές, όπως άλλωστε τόσο και τόσοι άλλοι μεγάλοι του motorsport.

Σίγουρα υπάρχουν πληθώρα από ανοιχτές αγκάλες για να δεχτούν έναν από τους πιο ταλαντούχους πιλότους όλων των εποχών -και δύο φορές παγκόσμιο πρωταθλητή- είτε σαν οδηγό σε λιγότερο απαιτητικά πρωταθλήματα, είτε σαν πρέσβη κάποιας μεγάλης ομάδας, μάνατζερ, ή ιδιοκτήτη.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Ωστόσο ο Αλόνσο, φύσει ανήσυχο άτομο, έχει κάνει ήδη το πρώτο βήμα της μελλοντικής του καριέρας. Το οποίο έχει το όνομα Kimoa και αφορά μια νέα μάρκα νεανικών ρούχων και αξεσουάρ με καθημερινή - αθλητική διάσταση.

Ήδη, εδώ και κάποιες εβδομάδες, ο Αλόνσο εμφανίζεται στο box της McLaren και στα πιτ με φούτερ, κοντομάνικα, γυαλιά ηλίου και καπελάκια που όλα αναγράφουν φαρδύ - πλατύ το όνομα Kimoa, σε μια προσπάθεια να κάνει ευρύτερα γνωστή τη μάρκα στην οποία επένδυσε.

Όπως δήλωσε ο ίδιος, μαζί με μια ομάδα φίλων του και άλλων επενδυτών, ξεκίνησαν αυτή τη δραστηριότητα η οποία έχει και επίσημη ιστοσελίδα πλέον, την https://kimoa.com, με στόχο να δημιουργήσουν ένα νέο παγκόσμιο fashion brand. Σύμφωνα με τον ίδιο, τα σχέδια, τα χρώματα και η υψηλή ποιότητα των ρούχων και των αξεσουάρ της μάρκας που ο ίδιος "οδηγεί", ανταποκρίνονται απόλυτα στο γούστο και τον τρόπο ζωής του.

Ταυτόχρονα, τα ρούχα και τα αξεσουάρ της Kimoa εμπεριέχουν τις εικόνες και τις μνήμες από τα εκατοντάδες σημεία του πλανήτη, που έχει επισκεφτεί στην καριέρα του ο Ισπανός οδηγός.

Μια ματιά στο site αρκεί για να αντιληφθεί κανείς αν ο Alonso τα αναφέρει όλα αυτά για διαφήμιση, ή αν όντως η ενασχόληση με τη μόδα αποτελεί μια βαθύτερη ανάγκη, που επιτέλους εκφράστηκε.

Σε κάθε περίπτωση, εμείς θα πρέπει να αναζητήσουμε σύντομα μάλλον το μαντήλι που θα κουνήσουμε στον Αλόνσο, καθώς πρωταθλητισμός σε επίπεδο F1 και επιχειρήσεις δεν πάνε χέρι - χέρι. Αυτό, άλλωστε, μάλλον το γνωρίζει ο ίδιος καλύτερα από τον καθένα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!