Υβριδικό Mitsubishi 100 ετών!

gazzetta default image fallback
Έναν πρωτότυπο τρόπο για να γιορτάσει τα γενέθλια της σκέφτηκε η ιαπωνική εταιρεία: αναβιώνει το πρώτο της μοντέλο, του 1917, με μηχανικά μέρη του 2017.

Η Mitsubishi Motors συνεργάζεται με την West Customs στις ΗΠΑ, για να δημιουργήσει το αυτοκίνητο με το οποίο ξεκίνησαν όλα πριν από 100 χρόνια. Η αμερικανική εταιρεία ανέλαβε να αναβιώσει το Mitsubishi Model A, το πρώτο επιβατικό όχημα στην ιστορία της Mitsubishi, αλλά με τις τεχνολογικές καινοτομίες του σήμερα.

Το 1917, το Mitsubishi Model A ήταν το πρώτο αυτοκίνητο, που χρησιμοποίησε το έμβλημα των τριών διαμαντιών, σηματοδοτώντας το ξεκίνημα μιας παγκόσμιας εταιρείας αυτοκινήτων που γιορτάζει σήμερα έναν αιώνα τεχνολογικής καινοτομίας. Με το Model A, η αυτοκινητιστική ιστορία της Mitsubishi ξεκίνησε με 22 οχήματα από την πρώτη ιαπωνική σειρά μαζικής παραγωγής.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Η West Coast Customs θα κατασκευάσει ένα Mitsubishi Model A με την εμφάνιση του πρώτου μοντέλου του 1917 βασισμένο στην πλατφόρμα του πιο προηγμένου τεχνολογικά οχήματος της μάρκας, του Outlander Plug-In Hybrid Electric Vehicle (PHEV).

Το Outlander PHEV θεωρείται το αποκορύφωμα της τεχνογνωσίας της Mitsubishi στην ιστορία του αυτοκινήτου. Διαθέτει έναν πολύ αποδοτικό δίλιτρο βενζινοκινητήρα, δύο ισχυρούς ηλεκτροκινητήρες και το κορυφαίο σύστημα Super All-Wheel Control (S-AWC) της Mitsubishi, το Outlander PHEV προσφέρει τις ικανότητες ενός SUV και την οικονομία ενός EV.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!