Μα πως το κάνει; (vid)

gazzetta default image fallback
Έχουμε δεν πολλά απίθανα κόλπα από δεξιοτέχνες αναβάτες μοτοσικλέτας. Να ξύνει όμως το τιμόνι μιας on/off μοτοσικλέτας στην άσφαλτο κάποιος, ποτέ.

Παίξε νόμιμα στοίχημα από υπολογιστή ή κινητό με μεγάλες αποδόσεις (21+).

Η οδήγηση δεξιοτεχνίας έχει φτάσει σε άλλο επίπεδο. Τα μάτια μας τα τελευταία χρόνια βλέπουν αναβάτες που κάποτε θα ζήλευαν τα πιο διάσημα τσίρκο του κόσμου για τις δεξιότητές τους, να ξεπηδούν σε κάθε γωνιά του πλανήτη κάνοντας διπλά back flip, ρεκόρ σούζας απόστασης 500 χιλιομέτρων και, εσχάτως, να ξύνουν… τιμόνι στην άσφαλτο.

Όλα τα παραπάνω, με μοτοσικλέτες όχι ειδικά διασκευασμένες αλλά σαν αυτές που μπορούμε να αγοράσουμε όλοι μας –μα όχι και να οδηγήσουμε με τον ίδιο τρόπο.

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά video οδήγησης δεξιοτεχνίας των τελευταίων ετών, ανήκει πλέον στον Βρετανό αναβάτη Άλαν Μπέρτγουισλ. Ο οποίος στρίβει την μεταποιημένη σε Supermoto καθαρόαιμη MX Honda του με τέτοια απίστευτη κλίση, που ακουμπάει το άκρο του τιμονιού στην άσφαλτο.

Φυσικά ο Βρετανός κάνει και κάποια ακόμα εντυπωσιακά ακροβατικά, τα οποία ωστόσο δεν θεωρούνται κάτι το πρωτοποριακό στον κόσμο των αναβατών επίδειξης. Τόσο ψηλά έχει ανέβει ο πήχης, που η κάποτε εντυπωσιακή σούζα ή το νεωτεριστικό της δεκαετία του ’90 endo, να θεωρούνται σήμερα δεξιότητες για αρχάριους.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!