Η Θεσσαλονίκη υποδέχεται το SMF Motoshow 2017

Η Θεσσαλονίκη υποδέχεται το SMF Motoshow 2017
Από 11 έως 14 Μαΐου, η καρδιά της μοτοσυκλέτας θα χτυπά στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Όλα τα νέα μοντέλα μοτοσυκλετών, scooter και ATV θα βρίσκονται στο Scooter Moto Festival 2017, μαζί με πληθώρα αξεσουάρ και εξοπλισμού αναβάτη. Η άνοιξη των δύο τροχών θα σημάνει μια έκθεση που θα τα έχει όλα. Μια έκθεση που θα μιλήσει απευθείας στην καρδιά του μοτοσικλετιστή και θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον κάθε επισκέπτη, με πληθώρα συναρπαστικών εκδηλώσεων.

Μέσα σε τέσσερις μέρες, οι χιλιάδες δικυκλιστές θα βιώσουν μοναδικές στιγμές, θα δουν υπέροχα και θεαματικότατα show, θα νοιώσουν την ανατριχίλα του Γύρου Θανάτου, θα οδηγήσουν περισσότερα από 20 νέα μοντέλα 2017 και θα συμμετάσχουν σε διαγωνισμούς και κληρώσεις με πλούσια δώρα.

Ο μεγάλος χορηγός της έκθεσης, MrKTEO, θα χαρίσει δύο scooter Gemini 125, ενώ η παρουσία των μοτοσυκλετών ΜotoGP του ζωντανού θρύλου Valentino Rossi και του παγκόσμιου πρωταθλητή Marc Marquez αναμένεται να γίνουν το επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων αποδεικνύει ότι το SMF Motoshow 2017 είναι πραγματική γιορτή, μια αξέχαστη εμπειρία με επίκεντρο τη μοτοσικλέτα.

Ωράριο λειτουργίας

Πέμπτη 11 και Παρασκευή 12 Μαΐου: 15.00 – 21.00

Σάββατο 13 και Κυριακή 14 Μαΐου: 10.00 – 21.00

Τιμή εισιτηρίου 4€

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!