Απορρίπτει το ενδεχόμενο της Mercedes η McLaren

Gazzetta team
Απορρίπτει το ενδεχόμενο της Mercedes η McLaren
Ο Ζακ Μπράουν διαψεύδει τις φήμες και τα σενάρια, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει ενδεχόμενο επιστροφής της McLaren στους κινητήρες της Mercedes.

Τα ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα της Honda για τρίτη σερί χρονιά έχουν φέρει μόνο... πονοκεφάλους στη McLaren. Στην ομάδα του Γουόκινγκ μόνο απογοητευμένοι μπορούν να είναι από τον αναξιόπιστο κινητήρα που έχουν παρουσιάσει οι Ιάπωνες για μία ακόμη σεζόν. Γι' αυτό και προέκυψαν οι σκέψεις και το ενδεχόμενο επιστροφής στους κινητήρες της Mercedes.

Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό γινόταν λόγος για συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών, όμως φαίνεται ότι όλα ήταν μία διερευνητική επαφή. Αυτό διότι ο Ζακ Μπράουν διέψευσε τα σενάρια, τόνισε ότι δε θα μπει κινητήρας των «ασημί βελών» στο μονοθέσιο των Βρετανών και δήλωσε πιστός στο πρότζεκτ της Honda.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

«Κανένας κινητήρας της Mercedes στο πίσω μέρος του μονοθεσίου μας. Τώρα τα αποτελέσματα είναι απογοητευτικό, όμως είναι καλή η κουλτούρα, είναι καλοί οι άνθρωποι και είμαστε γενναίοι λαμβάνοντας μεγάλες αποφάσεις.

Δουλεύουμε καλά με την εκτελεστική επιτροπή και είμαστε χαρούμενοι εδώ. Είμαστε απογοητευμένοι που δεν κερδίζουμε αγώνες της Formula1, αλλά αυτό θα αλλάξει. Δουλεύουμε σκληρά και θα έχει τη... γλύκα του, όταν θα κερδίζουμε», δήλωσε το αφεντικό της McLaren.

Βέβαια, δεν αποκλείεται να αλλάξουν γνώμη στο Γουόκινγκ, με δεδομένο ότι τα προβλήματα αναμένεται να συνεχιστούν. Τέλος, να υπενθυμίσουμε ότι η Honda θα είναι προμηθευτής και της Sauber από το 2018, αφού επέλθη συμφωνία με την ομάδα του Χίνβιλ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!