Ο Κρασώνης ακόμα πιο ψηλά!

Ο Κρασώνης ακόμα πιο ψηλά!
Με δύο τέταρτες θέσεις και ταχύτερο γύρο! φεύγει ο Θωμάς Κρασώνης από το Snetterton Circuit της Μ. Βρετανίας, στα πλαίσια του πρωταθλήματος JSCC φτάνοντας πλέον με 97 βαθμούς στην 5η θέση του πρωταθλήματος!

Ο Θωμάς Κρασώνης συνεχίζει να βελτιώνει την θέση του στο πρωτάθλημα και έφτασε στην πέμπτη θέση του θεσμού μετά τους αγώνες σε Silverstone, Rockingham και Anglesay. Στον τέταρτο αγώνα του θεσμού, στο Snetterton Circuit της Μ. Βρετανίας ο Έλληνας οδηγός κατάφερε να κάνει τον 5ο χρόνο στα χρονομετρημένα και να τερματίσει τελικά 4ος στον πρώτο αγώνα δίνοντας μεγάλες μάχες με τους δύο κυριότερους αντιπάλους του στο πρωτάθλημα.

Το Σάββατο, ενώ βρισκόταν στην 3η θέση, ο Κρασώνης δέχτηκε επίθεση τρεις μόλις στροφές πριν το τερματισμό χάνοντας έτσι την ευκαιρία να ανέβει στο βάθρο καθώς τερμάτισε τελικά 4ος.

Σήμερα Κυριακή, ο Κρασώνης είχε μια πολύ καλή εκκίνηση αλλά στο δεύτερο μόλις γύρο έπεσε στην 9η θεση μετά από ένα μπλέξιμο με άλλα αυτοκίνητα. Στη συνέχεια όμως άρχισε να ανακάμπτει με δυνατές μάχες που τον έφεραν τελικά στην 4η θέση έχοντας μάλιστα πετύχει και τον καλύτερο χρόνο της ημέρας.

Το αποτέλεσμα μαε γεμίζει αισιοδοξία για το μέλλον καθώς ο Θωμάς συνεχώς βελτιώνει τις εμφανίσεις του και έχει φτάσει (και έχει ξεπεράσει σε ταχύτητα) όλους τους ανταγωνιστές του. Τώρα θέλει σοβαρόττητα και τύχη για ακόμα καλύτερα αποτελεέσματα στο μέλλον. Ο Έλληνας οδηγός πέτυχε το στόχο του που ήταν να ανέβει στη βαθμολογία αν και δεν μπόρεσε να ανέβει στο βάθρο. Μείνεται συντονισμένοι!

Η βαθμολογία του πρωταθλήματος έχει ως εξής:

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!