Ευρωπαϊκή περιοδεία για το ηλεκτρικό επαγγελματικό Nissan

Ευρωπαϊκή περιοδεία για το ηλεκτρικό επαγγελματικό Nissan
Τουρνέ δεν κάνουν μόνο οι καλλιτέχνες. Το Nissan e-NV200, θα παρουσιάσει το ηλεκτρικό του ρεπερτόριο σε ένα ταξίδι 10.000 χλμ., για 35 ημέρες, στις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές χώρες.

Το Nissan e-NV200 ξεκινά μια πρωτοποριακή “ περιοδεία 35 ημερών στην Γηραιά Ήπειρο, αποδεικνύοντας πως η πρωτοποριακή κινητικότητα με μηδενικές εκπομπές ρύπων μπορεί να συμβάλει σε ένα πιο βιώσιμο μέλλον.

Αναδεικνύοντας το αυξανόμενο ενδιαφέρον για τα ηλεκτροκίνητα οχήματα (EVs), ο Λιονέλ Σουίσα και η ομάδα Electrip, θα πραγματοποιήσουν 35ήμερη περιοδεία στην κεντρική Ευρώπη, ξεκινώντας εντός του Μάιου 2017.

Με έδρα τη Γαλλία, ο Λιονέλ είναι ένας από τους καλλιτέχνες που προωθούν την ηλεκτρική κινητικότητα. Σκοπός της περιοδείας αυτής, είναι να προβάλει τα οφέλη της ηλεκτροκίνησης σε ένα νεότερο κοινό.

Ξεκινώντας από την Βαρκελώνη και ταξιδεύοντας στον “Ηλεκτρικό Δρόμο” της Ευρώπης, η ομάδα θα ολοκληρώσει την περιοδεία της στο γραφικό Βόρειο Ακρωτήριο e της Νορβηγίας. Κατά τη διέλευση από τη Γαλλία, η ομάδα Electrip θα διασχίσει το Wattway, τον «ηλιακό δρόμο» που στην επιφάνειά του έχει φωτοβολταϊκά πάνελ και βρίσκεται κοντά στο Λε Μαν.

Με αυτονομία που μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 170 χιλιόμετρα με μία μόνο φόρτιση, το Nissan e-NV200 προσφέρει μια καθαρή και ήσυχη λύση μετακίνησης.

Ως πρωτοπόρος στα ηλεκτροκίνητα οχήματα από το 2010, η Nissan έχει πουλήσει πάνω από 300.000 EVs σε όλη την υφήλιο και κατασκευάζει το LEAF, το πρώτο σε πωλήσεις παγκοσμίως ηλεκτροκίνητο όχημα στον κόσμο.

Για να είστε σε επαφή και να παρακολουθείτε το πρωτοποριακό ταξίδι Electrip, μπορείτε να επισκεφτείτε το #ElectrifyTheWorld στο Twitter.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!