Ποια ομάδα έκανε το πιο γρήγορο πιτ στοπ στη Ρωσία; (pics)

Gazzetta team
Ποια ομάδα έκανε το πιο γρήγορο πιτ στοπ στη Ρωσία; (pics)
Τα ηνία από τη Williams πήρε η Red Bull, καθώς στη Ρωσία έκανε για πρώτη φορά στη σεζόν το πιο γρήγορο πιτ στοπ.

Μπορεί να μην έχει βελτιωθεί σε ανταγωνιστικό επίπεδο, όμως τουλάχιστον η Williams έχει δείξει μεγάλη ταχύτητα στα πιτς. Η βρετανική ομάδα έχει αποδειχθεί πιο γρήγορη στα πιτ στοπ, κερδίζοντας μάλιστα το βραβείο «DHL Fastest Pit Stop Award» το 2016. Στους τρεις πρώτους αγώνες η ομάδα του Γκρόουβ αποδείχτηκε και πάλι πιο γρήγορη, όμως όχι και στη Ρωσία.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Εκεί το ταχύτερο πιτ στοπ έκανε η Red Bull στον Μαξ Φερστάπεν με 2,33 δεύτερα, ενώ λίγο πιο πίσω με 2,36 ήταν η Mercedes με αυτό στον Βαλτέρι Μπότας. Όσο για τη Williams, έμεινε τρίτη με το 2,54 του Λανς Στρολ. Η βαθμολόγηση για το συγκεκριμένο βραβείο γίνεται με το ίδιο φορμάτ βαθμολόγησης του πρωταθλήματος, με την ομάδα του Σερ Φρανκ να παραμένει στην κορυφή με 121 βαθμούς.

Τέλος, να σημειωθεί ότι αποτυπώθηκε και με αριθμούς το πόσο αργά ήταν τα πιτ στοπ της Ferrari. Το πιο γρήγορο της Scuderia ήταν 3,06 δεύτερα κι έγινε στον Κίμι Ραϊκόνεν, ενώ αυτό του Σεμπάστιαν Φέτελ μπορεί να χαρακτηριστεί κακό και πως του στέρησε την ευκαιρία να πανηγυρίσει τη νίκη.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!