Γιατί ο Φέτελ εύχεται να βελτιωθεί η Red Bull;

Γιατί ο Φέτελ εύχεται να βελτιωθεί η Red Bull;
Όχι τη Ferrari μα την παλιά του ομάδα, που του χάρισε και τέσσερις τίτλους, θέλει να δει πολύ καλύτερη στον επόμενο αγώνα ο Γερμανός πιλότος.

Μπορεί στη Ρωσία ο Μπότας να κέρδισε πανάξια τη νίκη, ο ρυθμός του Φέτελ όμως ήταν και πάλι τέτοιος, που θα μπορούσε, αν δεν παρεμβαλλόταν ο Μάσα, να είναι αυτός για μια ακόμα φορά στο πρώτο σκαλί του βάθρου.

Υποθέσεις μεν, αποδεικνύουν όμως, μαζί με τις δύο πρώτες θέσεις του grid που πήγαν στη Ferrari, ότι η ιταλική ομάδα έχει πλέον την πρωτοκαθεδρία. Μάλιστα ο Φέτελ νοιώθει τόσο σίγουρος ώστε, παρά την πίεση από την Mercedes, να επιθυμεί και μια ακόμα ομάδα στην κορυφή: τη Red Bull.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Η ομάδα της αυστριακής πολυεθνικής αναψυκτικών έχει δηλώσει ότι στον επόμενο αγώνα, αυτόν της Ισπανίας, θα πραγματοποιήσει μια μεγάλη βελτίωση στην αεροδυναμική της RB13, που θα την φέρει πολύ κοντά στο ρυθμό των δύο πρωτοπόρων. Τον Φέτελ, όχι μόνο δεν τον φοβίζει μια τέτοια εξέλιξη αλλά την επιθυμεί.

«Υπάρχουν πολλές φήμες σχετικά με την εξέλιξη της Red Bull. Είναι δυνατή ομάδα, γνωρίζουν να δημιουργούν ταχύτατα μονοθέσια και το ερώτημα δεν είναι το αν αλλά το πότε θα το κάνουν. Εύχομαι αυτό να γίνει το ταχύτερο. Είναι συναρπαστικό να προκαλούμαστε, γιατί έτσι μπορούμε και εμείς να γίνουμε καλύτεροι».

Αυτές οι δηλώσεις του Φέτελ δεν έχουν φυσικά να κάνουν με φιλεύσπλαχνα αισθήματα. O Γερμανός έχει κερδίσει όλους τους τίτλους του με την Red Bull και ξέρει τα πράγματα εκ των έσω. Ταυτόχρονα, όπως και όλοι οι συντελεστές της F1, έτσι και αυτός αντιλαμβάνεται ότι όσο το πρωτάθλημα αποκτά ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον, με περισσότερους διεκδικητές, τόσο και η αξία των δικών του μετοχών θα αυξάνεται. Άλλωστε είναι καλύτερα να κερδίσεις ένα –ακόμα- παγκόσμιο πρωτάθλημα επικρατώντας ανάμεσα σε αρκετούς ισχυρούς αντιπάλους, παρά να το κατορθώσεις έχοντας να ανταγωνιστείς μόνο τον εαυτό σου, όπως τα τελευταία χρόνια η Mercedes.

Προφανώς οι απόψεις του Φέτελ συμβαδίζουν με αυτές κάθε αχρωμάτιστου λάτρη της F1, που για χάρη του θεάματος θα ήθελε όλες οι ομάδες να έχουν ίσες πιθανότητες.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!