Tι κρύβεται πίσω από τον χορό του Φέτελ μετά τις νίκες; (vid)

Πέτρος Πιτσίνης
Tι κρύβεται πίσω από τον χορό του Φέτελ μετά τις νίκες; (vid)
Ο σταρ της Ferrari αποκάλυψε, ότι είναι θαυμαστής του αμερικανικού συγκροτήματος Bangles και γιαυτό χορεύει στον ρυθμό ενός συγκεκριμένου τραγουδιού τους στο βάθρο!

Αν νικήσει σήμερα το μεσημέρι ο Σεμπάστιαν Φέτελ στο Γκραν Πρι Ρωσίας, τότε είναι πολύ πιθανό να τον δούμε να κάνει τις νέες χορευτικές φιγούρες, που μας έχει συνηθίσει από την αρχή της σεζόν. Σύμφωνα με τον ίδιο τον Γερμανό πρόκειται για μία δική του «χορογραφία» από το μουσικό βίντεο Walk Like an Egyptian της δεκαετίας του 80. Το συγκεκριμένο τραγούδι λανσαρίστηκε την 1η Σεπτεμβρίου του 1986 και έγινε Νούμερο 1 στα charts των ΗΠΑ, του Καναδά, της Αυστραλίας, της Γερμανίας, του Βελγίου και της Ολλανδίας.

Ο Φέτελ έχει δηλώσει στο παρελθόν λάτρης των Beatles, τώρα όμως αποκάλυψε ότι είναι και μεγάλος θαυμαστής των Bangles. Πρόκειται για ένα γυναικείο αμερικανικό συγκρότημα της ποπ, που ήταν πολύ δημοφιλές από το 1981 έως το 1989, όπου σημείωσε μεγάλες επιτυχίες με τραγούδια, όπως το Manic Monday και Eternal Flame. Όπως δηλώνει ο οδηγός της Ferrari, «είχα ακούσει το τραγούδι στις αρχές της χρονιάς και μου ήρθε στο μυαλό, όταν νίκησα στην Αυστραλία. Δεν υπάρχει κάτι άλλο πίσω από αυτό».

Μάλιστα του άρεσε τόσο πολύ, ώστε το επανέλαβε, όταν ανέβηκε στην υψηλότερη θέση του βάθρου και στην πίστα του Σακχίρ, «επειδή στο Μπαχρέιν πήγαν όλα εξίσου καλά».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!