Χάνει 3 δέκατα στις ευθείες η MCL32

Gazzetta team
Χάνει 3 δέκατα στις ευθείες η MCL32
Σύμφωνα με τον Φερνάντο Αλόνσο, το μονοθέσιο της McLaren χάνει 2,5 με 3 δέκατα στις ευθείες του Σότσι, ενώ ο Ισπανός έκανε λόγο για μονοτονία στους επόμενους αγώνες.

Δεν έχει κρύψει καθόλου την απογοήτευσή του ο Φερνάντο Αλόνσο για τη φετινή απόδοση του κινητήρα της Honda, που για τρίτη σερί χρονιά φέρνει προβλήματα στη McLaren. Ο Ισπανός τόνισε ότι η MCL32 χάνει 2,5 με 3 δέκατα στις ευθείες του Σότσι, κάτι που μόνο ικανοποιητικό δεν είναι για τους ανθρώπους της ομάδας του Γουόκινγκ.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

«Είναι απίστευτο πόσο χάνουμε στις ευθείες. Νομίζω είναι 1.3 δεύτερα στο πρώτο κομμάτι και εκεί υπάρχει μόνο μία στροφή, όπου έχουμε προβλήματα. Στις ευθείες χάνουμε 2.5-3.0 δεύτερα σε αυτή την πίστα», είπε ο δις παγκόσμιος πρωταθλητής, ο οποίος δήλωσε χαρούμενος με τον γύρο του στο Q1, αφού κατάφερε να προκριθεί στο Q2.

«Ο γύρος στο Q1 ήταν δύσκολο να επαναληφθεί. Στο Q2 έκανα κάποια λάθη, αλλά στο Q1 ήταν πολύ καλά. Εφτά δέκατα από τον ομόσταυλό μου, από κάποιον που έχει κερδίσει όλες τις κατηγορίες πριν φτάσει στη Formula1, γι' αυτό νιώθω ότι ακόμα βρίσκομαι στο πικ της φόρμας μου», πρόσθεσε. Τέλος, έκανε λόγο για μονοτονία στους επόμενους αγώνες, αφού ήδη γνωρίζει τα αποτελέσματα.

«Θα δούμε λίγο πολύ ό,τι και στο Μπαχρέιν, ό,τι και στην Κίνα, ό,τι και στην Αυστραλία. Αυτό θα δούμε στην Ισπανία, στο Μονακό και στον Καναδά. Κάθε Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή που θα προσπαθώ να απαντήσω με τον πιο ευγενικό τρόπο, θα είναι λίγο μονότονα. Θα είναι η ίδια ιστορία.

Μπορούμε, ήδη, να πούμε ότι οι Ferrari και Mercedes θα παλέψουν για τη νίκη, ότι η Red Bull θα παλέψει για το βάθρο, η Williams θα είναι στους βαθμούς και οι υπόλοιποι θα πάρουμε έναν βαθμό αν το επιτρέψει κάποιος άλλος. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε έναν τέλειο αγώνα, αλλά γνωρίζουμε τα όριά μας». Γι' αυτό, άλλωστε, φαίνεται ότι αποφάσισε να τρέξει στο Indy 500, αντί για το Μονακό, καθώς με αυτόν τον τρόπο ίσως νιώσει πιο... γεμάτος, όχι μόνο σε εμπειρία.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!