Βολφ: «Άουτς!»

Gazzetta team
Βολφ: «Άουτς!»
«Πόνεσε» ο Τότο Βολφ, βλέποντας τη Ferrari να κάνει το 1-2 στις κατατακτήριες δοκιμές του Σότσι και τη Mercedes να μένει στις θέσεις 3-4.

Τα τελευταία χρόνια ο Τότο Βολφ δεν έχει συνηθίσει να βλέπει μονοθέσια άλλης ομάδας να κάνει το 1-2 σε κατατακτήριες δοκιμές, παρά μόνο της δικής του. Γι' αυτό και... πόνεσε που είδε τη Ferrari να βρίσκεται στις δύο πρώτες θέσεις στις κατατακτήριες δοκιμές του Σότσι και τους δύο οδηγούς του να εκκινούν από την τρίτη και την τέταρτη θέση.

Ωστόσο, πιστεύει ότι το μπλοκάρισμα στην τελευταία προσπάθεια κόστισε στον Βαλτέρι Μπότας την pole position. «Ένα λάθος του Βαλτέρι (Μπότας) στο τέλος του κόστισε την pole position. Είναι πολύ δύσκολο, αν δείτε τα τρία πρώτα μονοθέσια.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Χωρίζονται με μερικά εκατοστά, άουτς! Το μονοθέσιο είναι εντελώς καινούριο, το ίδιο και τα ελαστικά και τα περσινά αποτελέσματα δεν έχουν τίποτα να δείξουν με το πώς θα εξελιχθεί (ο φετινός αγώνας).

Οι Ferrari είναι πολύ δυνατές, άνοιξαν τον ρυθμό και έχουμε μία μάχη μπροστά μας», ήταν τα λόγια του ισχυρού άνδρα της ομάδας του Μπράκλεϊ. Τέλος, να σημειωθεί ότι ο Βολφ, από το 2014 που ξεκίνησε η κυριαρχία της Mercedes, βλέπει για πρώτη φορά να απειλείται η ομάδα του, όσον αφορά τον τίτλο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!